Almere City steekt de draak met Brian Brobbey bij felicitatie aan Ajax
Maandag, 3 mei 2021 om 18:16 • Laatste update: 18:21

Voetballers zijn anno 2021 meer dan ooit actief op social media. Topspelers als Memphis Depay, Cristiano Ronaldo en Zlatan Ibrahimovic geven bijna dagelijks via Instagram, Twitter of andere internetkanalen een kijkje in hun (privé)leven. Voetbalzone zet de gekste, mooiste en opvallendste posts op social media in de rubriek VZ Social op een rijtje.

Almere City FC heeft Ajax op ludieke wijze gefeliciteerd met het behalen van de landstitel. De club uit de Keuken Kampioen Divisie maakt van de gelegenheid gebruik om de draak te steken met Brian Brobbey, die vrijdag in de wedstrijd tussen Almere City en Jong Ajax (1-0) een strafschop huizenhoog over schoot. In een door Almere City gepubliceerde video is de misser te zien en wordt de indruk gewekt dat de bal vanuit het stadion in Almere terechtkwam bij de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. "Hey @AFCAjax, mogen we onze bal terug? Hij kan opgestuurd worden naar: Almere City FC, Competitieweg 20, 1318 EA Almere. Onze dank is groot!", schrijft Almere City met een knipoog. "Ps. Van harte gefeliciteerd met het 35ste landskampioenschap."

Voetbalzone is de officiële mediapartner van de Keuken Kampioen Divisie

Klik hier voor exclusieve interviews, talentscouts, actuele standen en het programma op onze Keuken Kampioen Divisie-pagina.

 
Keuken Kampioen Divisie
 
Almere City FC
 
Ajax

>
Eerste Divisie
Almere City FC
1
0
Jong Ajax
Vrijdag, 30 april 2021 om 20:00
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties