<
In de wandelgangen
Bayern München werkt aan tweejarige huurdeal
Dinsdag, 4 mei 2021 om 10:30

Tottenham Hotspur staat open voor nóg een seizoen Gareth Bale op huurbasis. De Londense club hoopt wel dat Real Madrid bereid is om een deel van het salaris van de Welshman voor zijn rekening te nemen. (The Sun)

Anderlecht wil Francis Amuzu in de zomer laten gaan voor zeven miljoen euro. De buitenspeler geniet volop interesse van onder meer AS Roma, Internazionale, Fenerbahçe en Bayer Leverkusen. (Het Laatste Nieuws)

Union Berlin wil Alexander Nübel huren en is al met Bayern München in gesprek over een deal voor twee jaar. AS Monaco heeft ook interesse in de keeper, maar Bayern prefereert een overstap binnen de Bundesliga. (BILD)

Ook Everton hoopt op de handtekening van de bijna transfervrije Sergio Agüero. De club uit Liverpool is bereid om de Argentijn een flink bedrag aan tekengeld te geven, naast een contract voor twee seizoenen. (The Sun)

Borussia Dortmund is komende zomer bereid om mee te werken aan een transfer van Jadon Sancho. De vraagprijs van de buitenspeler zal lager liggen dan 120 miljoen euro, zoals vorig jaar het geval was. (Fabrizio Romano)

Aleksandar Dragofic gaat Bayer Leverkusen na dit seizoen transfervrij verlaten. Hij lijkt op weg naar Rode Ster Belgrado, maar ook Dynamo Moskou en FC Köln hebben de Oostenrijkse verdediger op het oog. (Diverse Duitse media)

Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties