<
In de wandelgangen
PSG voert gesprekken over transfer van 60 miljoen
Woensdag, 9 juni 2021 om 09:00

Héctor Bellerín beschikt over een aanbieding van Villarreal. De rechtervleugelverdediger van Arsenal heeft ook Sevilla en Paris Saint-Germain achter zich aan zitten en wil komende zomer graag naar Spanje dan wel Italië. (Sky Italia)

Arsenal lijkt ook afscheid te gaan nemen van Granit Xhaka. De Zwitserse middenvelder is dicht bij een overstap naar AS Roma. (Daily Express)

De gesprekken tussen Paris Saint-Germain en Internazionale over Achraf Hakimi zijn nog gaande. Momenteel wordt gesproken over zestig miljoen euro, maar Inter zet in op tachtig miljoen euro. (Fabrizio Romano)

PSG is echter niet de enige club met belangstelling voor Hakimi. Chelsea heeft een bod uitgebracht en heeft met Emerson Palmieri en Andreas Christensen spelers die Inter als interessant ruilmiddel ziet. (Sky Italia)

AC Milan hoopt korting te krijgen van Brescia op Sandro Tonali. De optie tot koop bedraagt 15 miljoen euro plus 10 miljoen aan variabelen, maar Milan hoopt zaken te doen voor 10 miljoen plus 5 miljoen euro. (Sky Italia)

AC Milan heeft de gesprekken met Barcelona over Junior Firpo heropend. De Serie A-club hoopt ook spoedig een akkoord te bereiken met Real Madrid over het langer huren van Brahim Díaz, met optie tot koop. (Fabrizio Romano)

Poll
Zie jij Achraf Hakimi naar Paris Saint-Germain verkassen?
Ja
Nee
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties