Tannane landt op vliegveld en onderhandelt over toptransfer
Woensdag, 9 juni 2021 om 19:53 • Jeroen van PoppelLaatste update: 20:00

Oussama Tannane is dinsdagmiddag geland op Istanbul Airport, zo blijkt uit beelden van het Turkse Halk TV. De 27-jarige aanvallende middenvelder van Vitesse onderhandelt volgens diverse Turkse media met Fenerbahçe over een zomerse overgang. "Als er iets gebeurt, zullen jullie het horen, maar ik kan op dit moment niks zeggen", aldus Tannane op het Turkse vliegveld.

Tannane, dit seizoen goed voor 8 goals en 12 assists in 29 officiële duels, maakte er de afgelopen tijd geen geheim van te hopen op een buitenlandse transfer. In Nederland voelt de offensieve middenvelder zich nogal eens miskend. "Of ik me soms tekort gedaan voel? Ja, zeker", zei Tannane in maart. "Het is altijd mijn verleden wat erbij wordt gehaald, dat vind ik zo jammer. Dan denk ik: ik heb me zo verbeterd. Ik ben zo rustig geworden, maar dat wordt nooit gezegd. Er hoeft alleen iets kleins te gebeuren en er wordt weer gezegd: 'Het is weer Tannane van vroeger.' Ik vind het heel jammer dat niet wordt gezien hoe ik ben veranderd, hoe ik ook op het veld ben."

Johannes Spors is bereid om mee te denken met het vertrek van de spelmaker, zo liet de technisch directeur van Vitesse eerder blijken tegenover Voetbal International. "Als er een club komt die zowel voor hen als voor Vitesse interessant is, dan zullen ze vertrekken", zei Spors over Tannane en Riechedly Bazoer. "Eerlijk gezegd acht ik de kans dat ze volgend seizoen nog bij Vitesse spelen erg klein. Tannane heeft ook een uitstekend seizoen gehad. Dan is het logisch dat er belangstelling voor die jongens komt." Tannane ligt nog één jaar vast in Arnhem.

 
Eredivisie
 
Spor Toto Süper Lig
 
Vitesse
 
Fenerbahçe
 
Oussama Tannane

Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties