<
In de wandelgangen
Isak staat voor droomtransfer naar Premier League
Woensdag, 16 juni 2021 om 18:30

Arsenal heeft een bod van vijftien miljoen euro van AS Roma op Granit Xhaka afgewezen. De club uit Noord-Londen mikt op een hoger bedrag, daar de club uit Noord-Londen de middenvelder in 2016 voor liefst veertig miljoen inlijfde. (BBC)

Naast Xhaka is José Mourinho eveneens geïnteresseerd in Douglas Luiz. De middenvelder van Aston Villa heeft nog een contract tot medio 2023, maar is een goedkopere optie dan Xhaka. (BBC)

De goede openingswedstrijd op het EK lijkt nu al zijn vruchten af te werpen voor Alexander Isak. De spits van Real Sociedad wordt bij Liverpool gezien als opvolger van de eventueel vertrekkende Roberto Firmino. (Noticias de Gipuzkoa)

Aston Villa heeft een bod van een slordige dertig miljoen euro op Emile Smith Rowe afgewezen zien worden door Arsenal. De middenvelder mag onder geen beding weg, daar Arsenal zijn contract hoopt te verlengen. (The Athletic)

Juventus is in de zoektocht naar een nieuwe doelman uitgekomen bij David Ospina. De Colombiaan moet als stand-in dienen voor Wojciech Szczesny en kan eveneens op belangstelling rekenen van Atalanta. (diverse Italiaanse media)

Olympique Lyon gaat alles in het werk stellen om Giovanni Simeone weg te kapen bij Cagliari. De Fransen zullen hun bod van twaalf miljoen euro op de spits echter moeten verhogen, daar de Italiaanse club minimaal vijftien miljoen verlangt. (TMW)

Poll
Vind jij Alexander Isak een logische opvolger van Roberto Firmino?
Ja
Nee
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties