<
In de wandelgangen
Nieuwe ontwikkeling in transfersoap bij Arsenal
Dinsdag, 20 juli 2021 om 21:00

PEC Zwolle heeft met Gervane Kastaneer overeenstemming bereikt over een tweejarig contract met de optie voor nog een jaar. De aanvaller komt over van Coventry City, waar zijn aflopende contract niet werd verlengd. (RTV Oost)

Gareth Bale krijgt van Carlo Ancelotti een kans om zich te bewijzen. De aanvaller van Real Madrid is begonnen aan zijn laatste contractjaar en overweegt een overstap naar de Amerikaanse Major League Soccer. (AS)

AS Roma brengt een nieuw bod uit op Granit Xhaka en heeft vertrouwen in de komst van de middenvelder van Arsenal. Xhaka mag na de komst van Albert Sambi Lokonga tegen het juiste bod vertrekken uit Londen. (Fabrizio Romano)

David de Gea wil bij Manchester United vechten voor zijn kans. De doelman wilde weg na de desastreus verloren strafschoppenserie in de finale van de Europa League, maar een gesprek met manager Ole Gunnar Solskjaer heeft dat veranderd. (The Athletic)

Leicester City heeft goede hoop Youri Tielemans langer aan de club te kunnen binden. De Belgische middenvelder ligt nog twee seizoenen vast en staat in de belangstelling van Liverpool. (Daily Mail)

Álvaro Odriozola denkt na over een tijdelijke overgang naar AC Milan. Real Madrid ziet geen toekomst in de rechtervleugelverdediger, die verhuurd mag worden met een al dan niet verplichte optie tot koop. (El Transistor)

Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties