<
In de wandelgangen
BILD onthult bizar weeksalaris Goretzka bij Man United
Donderdag, 22 juli 2021 om 10:00

Amin Younes wil graag meer verdienen dan hij momenteel doet en is daarover in gesprek met Eintracht Frankfurt. De aanvaller wordt door Napoli verhuurd aan Eintracht, dat een optie tot koop heeft. (Kicker)

Manchester United vraagt een bedrag van vier à vijf miljoen euro van AC Milan, dat Diogo Dalot opnieuw wil huren. De Serie A-club deed een eerste bod dat lager lag en komt binnenkort terug met een nieuw bod. (Gianluca Di Marzio)

Manchester United heeft een concreet aanbod neergelegd bij de entourage van Leon Goretzka. Als de middenvelder overkomt van Bayern München, kan hij wekelijks circa 233.000 euro gaan verdienen. (BILD)

Vitesse gaat zich versterken met Yann Gboho. De talentvolle aanvaller wordt gehuurd van Stade Rennes voor de duur van een seizoen en van een optie tot koop zal geen sprake zijn. (Ouest-France)

Ferland Mendy lijkt zijn carrière gewoon bij Real Madrid voort te zetten. De verdediger zou ontevreden zijn over een salarisverlaging van tien procent, maar is niet van plan om te vertrekken bij de Koninklijke. (Sport)

De interesse in Pablo Sarabia neemt flink toe. De aanvaller van Paris Saint-Germain heeft naast Internazionale en Sevilla ook de mogelijkheid om naar Atlético Madrid te gaan. (L'Équipe)

Poll
Is Leon Goretzka een versterking voor Manchester United?
Ja
Nee
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties