'Raiola laat naam De Vrij vallen bij clubs in Spanje en Engeland'
Dinsdag, 27 juli 2021 om 11:08 • Rian RosendaalLaatste update: 11:17

De kans bestaat dat Stefan de Vrij nog vóór de start van het nieuwe seizoen in de Serie A van club wisselt. Tuttosport en La Repubblica weten namelijk te melden dat de 29-jarige centrumverdediger op een lijstje staat met mogelijke versterkingen van Atlético Madrid. Vanwege het tot 2023 lopende contract van de mandekker moet de Spaans kampioen een transfersom neerleggen, al is over de hoogte daarvan momenteel nog niets bekend.

Bovengenoemde Italiaanse kranten sluiten niet uit dat Inter vanwege de gevolgen van de coronacrisis op financieel gebied nog spelers van de hand doen deze zomer. De Vrij is klaarblijkelijk een van de gegadigden om tussentijds te vertrekken. Zaakwaarnemer Mino Raiola zou zijn naam al hebben genoemd in Engeland. Tottenham Hotspur zou hem zien als alternatief voor Cristian Romero, mocht een deal met Atalanta mislukken. Manchester United houdt De Vrij naar verluidt in het oog als een akkoord met Real Madrid voor Raphaël Varane alsnog in het water valt.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

Meer: Inter en Atalanta in evenwicht na spektakelstuk met wonderschone treffers

Daarnaast zou ook Diego Simeone gecharmeerd zijn van De Vrij, sinds medio 2018 verbonden aan Inter. De Argentijnse coach denkt dat de Oranje-international geschikt is voor de achterste linie van zijn elftal. De Vrij is in he verleden al eens vaker genoemd als mogelijke aanwinst van Atlético, dat in 2020 nog zaken deed met de grootmacht uit Milaan. Diego Godín, inmiddels actief voor Cagliari, maakte toen de overstap richting de club uit de Serie A.

Verschillende Italiaanse media melden aan de andere kant dat Inter plannen heeft om het contract van De Vrij in het Giuseppe Meazza tussentijds te verlengen, daar de Nederlander is uitgegroeid tot een haast onmisbare kracht in de verdediging. In de afgelopen drie seizoenen kwam de voormalig speler van Feyenoord en Lazio tot 124 wedstrijden in alle competities. Absoluut hoogtepunt was het veroveren van de landstitel afgelopen seizoen, met een voorsprong van twaalf punten op stadgenoot AC Milan.

 
LaLiga
 
Premier League
 
Serie A
 
Internazionale
 
Atlético Madrid

Poll
Waar denk jij dat Stefan de Vrij het beste past?
Serie A
LaLiga
Premier League
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties