Robin van Persie reageert lachend op foto Barcelona: 'Veel succes, zoon'
Woensdag, 28 juli 2021 om 20:25 • Laatste update: 20:26

Voetballers en andere atleten zijn anno 2021 meer dan ooit actief op social media. Topspelers als Memphis Depay, Cristiano Ronaldo en Zlatan Ibrahimovic geven bijna dagelijks via Instagram, Twitter of andere internetkanalen een kijkje in hun (privé)leven. Voetbalzone zet de gekste, mooiste en opvallendste posts op social media in de rubriek VZ Social op een rijtje.

Barcelona publiceerde dinsdagavond laat een foto van Riqui Puig op de training. De foto ging vrijwel meteen viraal, zeker nadat Gerard Piqué erop reageerde. Op de foto toont de middenvelder, met zijn natte haren om de warmte tegen te gaan, veel gelijkenissen met Robin van Persie in zijn jonge jaren. De reactie van Piqué, 'Van Persie', op de tweet van Barcelona heeft op het moment van schrijven zelfs meer likes dan de tweet van de Catalanen zelf.

Ook Van Persie is de foto niet ontgaan. De oud-aanvaller reageert woensdagmiddag via Twitter op het bericht van Barcelona. "Veel succes dit seizoen, zoon", schrijft Van Persie met een knipoog. De tweet van de Nederlander werd in korte tijd duizenden keren geretweet en geliket.

 
LaLiga
 
Barcelona

Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties