<
In de wandelgangen
Aston Villa bepaalt prijskaartje Anwar El Ghazi
Woensdag, 28 juli 2021 om 10:30

Ronald Koeman heeft er alle vertrouwen in dat hij komend seizoen kan beschikken over Ilaix Moriba. De middenvelder, die momenteel verbannen is uit de A-selectie, staat op het punt om een nieuw driejarig contract te ondertekenen. (Goal)

Celtic hoopt Josip Juranovic deze zomer over te nemen van Wisla Krakow. De Schotten zijn echter niet als enige in de race voor de rechtsback, daar ook Spartak Moskou en Fiorentina hun interesse kenbaar hebben gemaakt. (FootballDaily)

Aston Villa heeft de definitieve vraagprijs voor Anwar El Ghazi bepaald. Clubs die geïnteresseerd zijn kunnen de buitenspeler voor 17,5 miljoen euro overnemen. (Football Insider)

West Ham United bekijkt de mogelijkheid om Phil Jones over te nemen van Manchester United. De centrumverdediger kwam sinds januari 2020 niet meer in actie door blessureleed en is een belangrijk doelwit om ruimte vrij te maken op de loonlijst bij United. (Eurosport)

Newcastle United hoopt Joe Willock opnieuw te huren van Arsenal. De middenvelder speelde het afgelopen halfjaar al op huurbasis op St. James' Park, maar pogingen om hem nogmaals in te lijven liepen tot op heden spaak. (Mail Online)

Bayern München staat op het punt om Emran Soglo over te nemen van Chelsea. De aanvallende middenvelder traint momenteel mee in Zuid-Duitsland en kan spoedig een contract tegemoet zien. (Goal)

Poll
Waar moet Anwar El Ghazi zijn carrière voortzetten?
Premier League
LaLiga
Serie A
Bundesliga
Elders
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties