'Ik zie in Nederland geen andere club dan Feyenoord, laat dat duidelijk zijn'
Woensdag, 28 juli 2021 om 16:45 • Rian RosendaalLaatste update: 17:01

Feyenoord wil het tot medio 2023 lopende contract van Justin Bijlow graag openbreken en verlengen. De 23-jarige doelman schoof hiervoor samen met zijn zaakwaarnemer al aan bij het bestuur van de Rotterdamse club. Een definitief akkoord is er nog niet tussen beide partijen, maar Bijlow benadrukt woensdagmiddag op een persbijeenkomst wel dat het zijn intentie is om Feyenoord trouw te blijven.

"De club is er mee bezig, verder wil ik er niets over zeggen", verklaart Bijlow op de persconferentie in aanloop naar de tweede wedstrijd tegen FC Drita van donderdagavond in De Kuip. "Ik ben heel blij dat de club het vertrouwen naar mij uitspreekt. De rest is voor de zaakwaarnemers." De sluitpost sluit overigens niet uit dat hij in de toekomst alsnog kiest voor een vertrek bij Feyenoord. Het is aannemelijk dat Bijlow dan kiest voor een buitenlands avontuur, want een transfer richting een andere club in de Eredivisie is wat hem betreft geen optie.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

"Ik wil altijd het hoogst haalbare halen en ik zie in Nederland geen andere club dan Feyenoord, laat dat duidelijk zijn", aldus Bijlow, die Steven Berghuis Feyenoord onlangs zag inruilen voor Ajax. De sluitpost kende door de jaren heen de nodige blessures, maar lijkt nu eindelijk de onbetwiste eerste keus te zijn onder de lat bij Feyenoord. De teller staat inmiddels op 51 wedstrijden namens de club uit Rotterdam-Zuid. Bijlow kwam in het voorjaar zelfs in aanmerking voor het Nederlands elftal, al nam toenmalig bondscoach Frank de Boer hem uiteindelijk niet op in de definitieve EK-selectie.

Voor Bijlow lijken de contractonderhandelingen even van later zorg te zijn, want donderdag wacht het returnduel met FC Drita in de tweede voorronde van de Conference League. "We kennen het belang natuurlijk. Voor Feyenoord als club is het goed om in de Conference League te spelen. Natuurlijk wil je Champions League of Europa League spelen, maar dat is niet gelukt. Nu moeten we goed presteren in dit toernooi en dat begint donderdag", aldus de ambitieuze Feyenoord-keeper.

 
Eredivisie
 
Feyenoord
 
Justin Bijlow

Poll
Zie jij Justin Bijlow uitgroeien tot international van Oranje?
Ja
Nee
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties