<
In de wandelgangen
Juventus bereikt akkoord met Santos
Zondag, 1 augustus 2021 om 00:00

Eintracht Frankfurt is weer met AC Milan in gesprek over Jens Petter Hauge. I Rossoneri wezen eerder een bod van zeven miljoen euro af, maar kunnen een verbeterd voorstel vanuit Duitsland tegemoetzien. (Fabrizio Romano)

Manchester City voert de druk op om de transfer van Jack Grealish binnen enkele dagen af te ronden. Als de aanvallende middenvelder niet volgende week binnen is, dan tekent hij een nieuw contract bij Aston Villa. (Fabrizio Romano)

Juventus heeft een akkoord bereikt met Santos over Kaio Jorge. De Italiaanse topclub betaalt nu anderhalf miljoen euro en datzelfde bedrag nog eens in 2022, terwijl de Braziliaanse club een doorverkooppercentage van vijf procent heeft bedongen. (Goal)

Arsenal kan Lautaro Martínez alleen halen als Alexandre Lacazette verkocht wordt. De Londenaren hebben geprobeerd om de Franse spits ter ruil aan te bieden aan Internazionale, maar de Milanezen willen alleen cash voor Martínez. (The Athletic)

Manchester City en Chelsea volgen de ontwikkelingen rond Ilaix Moriba met grote belangstelling. De middenvelder lijkt zijn volgend jaar aflopende contract bij Barcelona niet te gaan verlengen en komt dan serieus in beeld in Engeland. (Mundo Deportivo)

Chelsea blijft naar een oplossing zoeken om Jules Koundé los te weken bij Sevilla. Als Kurt Zouma een ruildeal niet ziet zitten, dan zullen de Engelsen proberen om Koundé als onafhankelijke aankoop binnen te halen. (Fabrizio Romano)

Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties