<
In de wandelgangen
Chelsea laat Broja na contractverlenging alweer vertrekken
Dinsdag, 3 augustus 2021 om 11:30

Amin Younes staat op het punt om Eintracht Frankfurt te verlaten voor een avontuur in Saudi-Arabië. De Duitse club onderhandelt momenteel nog altijd met AC Milan over de komst van Jens Petter Hauge. (Sky Deutschland)

FC Groningen heeft de opvolger van de eventueel vertrekkende Gabriel Gudmundsson al in het vizier. Bij een transfer van de Zweed moet zijn landgenoot Yahya Kalley de linksbackpositie verder in gaan vullen. (Dagblad van het Noorden)

Chelsea is in gesprek met Udinese over de verhuur van Armando Broja. De voormalig spits van Vitesse zag onlangs zijn contract verlengd worden in Londen tot medio 2026. (Fabrizio Romano)

Ramón ten Hove staat voor een overgang naar Denemarken. De doelman zag zijn contract bij Feyenoord niet verlengd worden en kan via een proefperiode een contract afdwingen bij het Deense Esbjerg. (Bold)

Olympique Marseille is nog altijd in de race voor de handtekening van Daniel Wass. Het eerste bod van twee miljoen euro zal echter wel flink omhoog moeten, daar Valencia minimaal het viervoudige verlangt. (TMW)

Tottenham Hotspur en Everton vechten om de diensten van Jorge Sánchez. De rechtsback moet worden overgenomen van het Mexicaanse CF América, waar hij nog een contract heeft tot medio 2026. (Sky Sports)

Poll
Doet Armando Broja er goed aan om naar de Serie A te gaan?
Ja
Nee
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties