<
In de wandelgangen
PSG was vol vertrouwen over Lionel Messi
Woensdag, 4 augustus 2021 om 14:00

Atlético Madrid is bereid om een aanbieding te doen voor Bernardo Silva. De aanvallende middenvelder van Manchester City staat open voor een vertrek en is 'enorm aangetrokken' tot het Spaanse voetbal. (Mundo Deportivo)

Bayern München heeft belangstelling om Danilo over te nemen van Juventus. De Italianen hebben geen intentie om de rechtsback te verkopen en vragen dertig miljoen euro. (Gianluca Di Marzio)

Paris Saint-Germain had veel vertrouwen in de komst van Lionel Messi. De Fransen boden de Argentijn een megacontract en ook Neymar hoopte op een hereniging met zijn idool. (TNT Sports)

De verwachting is dat Messi deze week een nieuw contract ondertekent bij Barcelona. De sterspeler bereikte eerder al een mondeling akkoord op hoofdlijnen over een salarisverlaging van liefst vijftig procent. (Sky Sports)

Bayern München wil met Marcel Sabitzer een box-to-boxspeler aantrekken. Een zomerse transfer is nog ver weg, maar de Duitse grootmacht kan de middenvelder van RB Leipzig na dit seizoen transfervrij aantrekken. (Sport1)

Liverpool is van plan om Ben Davies op huurbasis weg te sturen. Sheffield United leidt de dans om de centrumverdediger, die ook gevolgd wordt door Celtic en Bournemouth. (Goal)

Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties