Reactie van Karim Benzema op nieuws over Lionel Messi gaat viraal
Vrijdag, 6 augustus 2021 om 21:20 • Laatste update: 21:43

Barcelona maakte donderdagavond bekend dat de wegen met Lionel Messi definitief scheiden en dat nieuws leidde tot een grote schok in de voetbalwereld. Karim Benzema was een van de velen die van zich liet horen op social media en de reactie van de spits van Real Madrid gaat viraal. Op Instagram deelt Benzema een foto van een man die van een grote brand wegrent.

Meer: ‘Ik heb niet het gevoel dat er een campagne tegen Ronald Koeman bezig is’

Sinds het vertrek van Messi bij Barcelona officieel bekend geworden is, regent het ludieke aanbiedingen van clubs. Zo heeft zijn oude club Newell's Old Boys via Twitter al voorzichtig geïnformeerd of de aanvaller oren heeft naar een terugkeer naar Argentinië. Ook Fortuna Sittard en VfL Wolfsburg reageren via Twitter met een knipoog op het nieuws over Messi.

Er zijn ook de nodige mensen op social media die stilstaan bij Memphis Depay en Sergio Agüero. Depay zei twee weken geleden bij zijn presentatie in Barcelona nog dat hij er naar uitkeek om met de beste speler ter wereld samen te spelen. Agüero tekende ogenschijnlijk bij de Catalanen om met Messi samen te kunnen spelen.

Ook de nodige analisten en commentatoren laten zich horen over het nieuws rond Messi. Gary Lineker benadrukt dat het een 'rotzooi' is bij Barcelona, terwijl Arnold Bruggink en Hedwiges Maduro speculeren over de nieuwe club van Messi.

 
LaLiga
 
Barcelona
 
Lionel Messi
 
Karim Benzema

Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties