<
>
In de wandelgangen
Manchester City hoort vraagprijs van 65 miljoen
Dinsdag, 14 september 2021 om 12:00

Arsenal heeft nog altijd belangstelling voor Alexander Isak. De centrumspits van Real Sociedad, die in een ontsnappingsclausule van 90 miljoen euro in zijn contract heeft, is in beeld als vervanger van Alexandre Lacazette, wiens contract afloopt. (Fichajes)

Chelsea wil Mason Mount belonen met een flink opgewaardeerd contract. De aanvallende middenvelder kan zijn salaris verdubbelen naar 176.000 euro per week en kan bovendien met twee jaar verlengen tot medio 2026. (Daily Mail)

Manchester City heeft van AC Milan te horen gekregen dat Theo Hernández minimaal 65 miljoen euro moet opbrengen. Josep Guardiola heeft na de schorsing van Benjamin Mendy met Oleksandr Zinchenko slechts één linksbenige back in zijn selectie. (Calciomercato)

Guardiola heeft de clubleiding van City ook gevraagd om de komt van Kalvin Philips. De middenvelder van Leeds United, op het EK een basisspeler bij Engeland, zou de vervanger worden van Fernandinho, die na dit seizoen waarschijnlijk stopt. (Fichajes)

Vanuit Engeland hebben onder meer Manchester United en Liverpool een oogje op Bremer. Het wordt voor Torino lastig om de centrumverdediger na dit seizoen te behouden, nu hij heeft aangegeven Champions League te willen spelen. (Diverse Italiaanse media)

Barcelona is en blijft een bewonderaar van Youri Tielemans. De middenvelder van Leicester City wil zijn in medio 2023 aflopende contract niet verlengen, maar is voorlopig waarschijnlijk te duur voor Barça. (Mundo Deportivo)

Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties