Reece James deelt videobeelden van 'low-life' inbrekers
Vrijdag, 17 september 2021 om 09:22 • Dominic MostertLaatste update: 09:26

Reece James is dinsdagavond het slachtoffer geworden van een inbraak. Toen de vleugelverdediger van Chelsea in actie kwam tegen Zenit Sint-Petersburg (1-0) in de Champions League, verschaften vier personen zich toegang tot zijn woning. Ze maakten juwelen en sportieve medailles buit, schrijft James in een bericht op Instagram. Hij publiceert videobeelden van de inbraak, waarop vier daders in witte pakken met verlichting te zien zijn.

Op de beelden is te zien dat de inbraak om 20.25 uur plaatsvond, 35 minuten voor de start van de wedstrijd. "Op de avond van 14 september, toen ik voor mijn club uitkwam in de Champions League, heeft een groep laffe dieven ingebroken in mijn huis", vertelt de 21-jarige rechtsback. Op de beelden is te zien dat de mannen gezamenlijk een zware kluis richting hun auto slepen. "Ze zijn erin geslaagd om een zware kluis, waar persoonlijke bezittingen van mij inzaten, in hun auto te tillen. Ik bewaar mijn juwelen nooit thuis, dus alles wat in de kluis lag waren medailles voor het winnen van de Champions League en de Supercup en de tweede plaats op het EK. Deze medailles heb ik verkregen als speler van Chelsea en Engeland - die eer wordt me nooit meer ontnomen, ongeacht of ik de fysieke medailles in bezit heb."

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

"Desondanks doe ik een beroep op alle supporters van Chelsea en Engeland om me te helpen bij het identificeren en arresteren van deze low-life individuals, die nooit zullen rusten, omdat het bewijs zich opstapelt", vervolgt James. Hij heeft de politie ingeschakeld. "De politie, mijn adviseurs, Chelsea (en vele anderen) staan achter me. We hebben sterke aanwijzingen over de identiteit van de daders. We komen dichterbij. Gelukkig was er niemand in het huis aanwezig tijdens de inbraak, maar ik wil jullie duidelijk maken dat ik veilig ben en het goed gaat. Ik ben dankbaar dat ik een platform heb om jullie te vertellen over deze tegenslag. Ik hoop dat we deze personen samen kunnen oppakken en dat het recht zegeviert."

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Reece James (@reecejames)

 
Premier League
 
Chelsea
 
Reece James

>
UEFA Champions League
Chelsea
1
0
Zenit Sint-Petersburg
Dinsdag, 14 september 2021 om 21:00
Meer nieuws
   
18:23
18:23
Fan wordt onwel: Newcastle - Tottenham Hotspur gestaakt
5
   
17:45
17:45
'De vraag waarom ik vanuit Europa deze stap heb gemaakt krijg ik hier vaak'
0
   
17:21
17:21
Bayern München slacht Bayer Leverkusen in zeven minuten helemaal af
37
   
17:15
17:15
Galatasaray boekt zege dankzij oplettend moment Mostafa Mohamed
21
   
17:06
17:06
Zwaargewonde na vechtpartij met bijlen tussen fans NEC en Vitesse
46
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties