<
In de wandelgangen
David Neres staat in belangstelling van Franse topclub
Maandag, 20 september 2021 om 20:00

Juventus houdt de verrichtingen van Bukayo Saka scherp in de gaten. Eerder werd Atlético Madrid al gelinkt aan de aanvaller, die van zijn club Arsenal niet mag vertrekken. (Calciomercato)

Manchester United denkt aan de komst van Franck Kessié. Als Paul Pogba zijn contract op Old Trafford niet wil verlengen, komt de sterspeler van AC Milan in beeld als opvolger. (Mundo Deportivo)

Olympique Marseille heeft belangstelling voor David Neres. Omdat de aanvaller geen basisplaats heeft bij Ajax, is een vertrek in de winterse transferperiode bespreekbaar voor de Amsterdammers. (Calciomercato)

Noa Lang heeft indruk gemaakt op Arsenal, Leicester City en AC Milan. De Londenaren denken er zelfs al aan om een bod van 23,5 miljoen euro uit te brengen op de Club Brugge-ster. (Fichajes)

Barcelona heeft zich verzekerd van de handtekening van Pedri. Medio oktober moet het contract van de middenvelder, dat volgend jaar afloopt, worden verlengd tot medio 2026. (Sky)

Andreas Christensen gaat zijn aflopende verbintenis toch verlengen bij Chelsea. De Deense centrumverdediger gaat een weeksalaris van bijna 140 duizend euro opstrijken, al is het nog onduidelijk tot wanneer de nieuwe verbintenis zal lopen. (The Sun)

Poll
Zou Olympique Marseille een geschikte bestemming zijn voor David Neres?
Ja
Nee
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties