Memphis Depay: 'Mijn broer weet niet eens meer wat buiten is'
Woensdag, 22 september 2021 om 08:47 • Daniel Cabot KerkdijkLaatste update: 08:53

Memphis Depay heeft weer van zich laten horen als rapper. De aanvaller van Barcelona en het Nederlands elftal rapt in een studiosessie van bijna acht minuten bij 101Barz over zijn leven en carrière als voetballer. Normaliter zijn de teksten van Depay, die al zo'n tien jaar actief is als rapper, een mix van Nederlands en Engels, maar in deze sessie kiest hij ervoor om voornamelijk in het Nederlands te rappen.

"Let me tell you guys, young kings and young queens. Stop nooit met dromen. Ik ben ook maar een normale jongen van de bodem. Ik weet hoe het is om klappen te krijgen met de zweep, maar ik heb het ver geschopt. Laat niemand je vertellen wat je niet kan doen. Visca Barça, Visca Catalunya", vertelde Depay na zijn rap, die op het moment van schrijven meer dan 110.000 keer is bekeken.

Het artikel gaat verder onder de video
Meningen PSV-fans verdeeld over prestaties van Roger Schmidt
Meer videos

Depay rapt onder meer over zijn halfbroer Jeffrey, die in een tbs-kliniek belandde nadat hij werd opgepakt na een gewapende overval. In de documentaire 'Met beide benen', die in juni werd getoond, gaat de 27-jarige aanvaller ook op bezoek bij zijn broer in Groningen.

"Mijn broer weet niet eens meer wat buiten is", zegt de Oranje-international nu. Op het YouTube-kanaal van Depay zijn elf nummers met videoclips te bekijken en te beluisteren. Het laatste nummer dat hij uitbracht was in november vorig jaar en was goed voor 1,1 miljoen views.

 
Eredivisie
 
Nederland
 
Barcelona

Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties