<
In de wandelgangen
De Ligt staat bovenaan Engels verlanglijstje
Donderdag, 23 september 2021 om 09:30

FC Basel gaat zich in januari opnieuw melden voor Loris Karius. De Duitse doelman komt momenteel bij Liverpool niet in de plannen voor, maar bereikte in de zomer geen persoonlijk akkoord met de Zwitserse topclub. (BILD)

Arsenal staat niet onwelwillend tegenover het vertrek van Bernd Leno in januari. De Duitse doelman is overbodig geworden na de komst van Aaron Ramsdale. (Daily Mail)

Chelsea is serieus geïnteresseerd in Matthijs de Ligt. De naam van de centrumverdediger - die komende zomer een afkoopclausule van 150 miljoen euro heeft bij Juventus - staat bovenaan het verlanglijstje van the Blues. (Calciomercato)

Ondertussen wil Chelsea ook het contract van Antonio Rüdiger verlengen. Bayern München ligt echter op de loer om de Duitse centrumverdediger weg te halen uit Londen. (BILD)

Arsenal en Liverpool houden de situatie van Marco Asensio bij Real Madrid nadrukkelijk in de gaten. De vleugelaanvaller gaat spoedig met trainer Carlo Ancelotti om tafel om over zijn toekomst te praten. (The Sun)

Borussia Dortmund heeft zich tevergeefs bij Manchester City gemeld voor Liam Delap. Die Borussen hadden een bedrag van zeventien miljoen euro over voor de jonge spits. (Daily Star)

Poll
Zie jij Matthijs de Ligt komende zomer vertrekken bij Juventus?
Ja
Nee
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties