Advertisement
Met ZoooveelMoney wakker worden in het huis van Lionel Messi
Donderdag, 21 oktober 2021 om 15:00 • Stefan CoertsLaatste update: 14:47

ADVERTORIAL - Bij Eurojackpot kun je iedere week miljonair worden, maar wat doe je als dat ook daadwerkelijk gebeurt en er zooo veel money jouw kant op komt? Het is een vraag die iedereen wel eens door zijn hoofd raast, maar de manier waarop de ZoooveelMoneyMan hier mee omgaat is wel heel uniek . "Ze noemen me niet voor niets ZoooveelMoneyMan!", aldus de man die kan spenden als een pro.

Laten we eens samen dromen: de verwachte jackpot op 22 oktober is 10 miljoen euro. "Voor de snelle rekenaar: met dat geld zet je zo 43 Lamborghini's op je oprit, of vul je je kluis met 204 kilogram aan goud", aldus de ZoooveelMoneyMan, die weet dat je jezelf af en toe ook iets uniek moet gunnen. Als groot voetbalfan koopt hij graag gedragen outfits van zijn favoriete voetballers. "Ik kan uren kijken naar beelden van Ronaldinho. In het seizoen 2005/06 won hij de Champions League met Barcelona. Voor slechts 250.000 euro koop je zijn shirt waar hij de finale in speelde. Ik bied drie ton, dan weet je zeker dat je er niet naast grijpt."

De ZoooveelMoneyMan komt het liefst zo dicht mogelijk in de buurt van zijn grote voorbeeld Lionel Messi. "Tijdens interlandperiodes is hij nogal eens van huis. Via Airbnb kun je dan voor slechts twee miljoen voor twee nachtjes in zijn huis vertoeven. Ontzettend leuk om te doen. Zijn vrouw Antonella is dan niet thuis, maar zorgt ervoor dat je niks tekort komt. Dan hebben ze het er allemaal over dat die Messi van een andere planeet komt, maar als je het mij vraagt is hij heel erg down to earth. Lieve mensen, zolang je maar betaalt."

Maar het dichtst bij je voetbalhelden kom je door samen met hen de voorbereiding op het nieuwe seizoen mee te pakken. "Voor een kleine 3,5 miljoen euro wilden ze me bij Chelsea wel een kansje geven. Ik heb de clubleiding voor dat geld zover gekregen dat ik in de voorbereiding mee mag op trainingskamp. Die Thomas Tuchel weet nog van niets. Hij zal het wel niet leuk vinden, zo'n rijke stinkerd die zijn voorbereiding komt verstoren. Maar wie betaalt, die bepaalt.."

Wat zou jij doen met 10 miljoen euro? Zet jij je oprit vol met Lambo's, of laat jij je wildste voetbaldroom werkelijkheid worden? Het is allemaal mogelijk met Zooo Veel Money!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Eurojackpot.nl.
Let op: speel bewust, 18+

Poll
Wat zou jij doen met Zooo Veel Money?
Ik schaf wat Lamborghini’s aan
Overnachten in het huis van Messi
Vechten voor mijn kans bij Chelsea
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties