<
In de wandelgangen
PSG mengt zich in strijd om spits van 90 miljoen
Woensdag, 13 oktober 2021 om 22:15

Manchester United gaat Jesse Lingard spoedig een nieuw contract aanbieden. Voor de middenvelder speelt het perspectief op speeltijd een belangrijke rol in een beslissing over zijn nabije toekomst. (ESPN)

Galatasaray heeft belangstelling voor Mohamed Elneny. De Egyptische middenvelder is bij Arsenal in het bezit van een aflopend contract en mag mogelijk in januari al gratis vertrekken bij the Gunners. (Fanatik)

Paris Saint-Germain heeft zich gemengd in de strijd om Dusan Vlahovic. De Servische spits van Fiorentina wordt eveneens begeerd door Juventus, Atlético Madrid, Manchester City en Internazionale en moet negentig miljoen euro kosten. (Le10Sport)

Clément Lenglet zou de eerste aanwinst van het ambitieuze Newcastle United kunnen worden. Barcelona zou niet onwelwillend staan tegenover het vertrek van de Franse centrumverdediger. (Sport)

Sam Johnstone kan spoedig een fraaie stap omhoog zetten. De doelman van West Bromwich Albion bevindt zich op de radar bij Southampton, Tottenham Hotspur en West Ham United. (Hampshire Live)

De toekomst van Mateo Joseph Fernandez lijkt in Engeland te liggen. Leeds United moet echter wel een akkoord zien te bereiken met Espanyol en voorlopig bedraagt het verschil tussen vraag en aanbod nog 500.000 euro. (Team Talk)

Poll
Zie jij Dusan Vlahovic naar Paris Saint-Germain vertrekken?
Ja
Nee
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties