Mauro Icardi trekt zich alsnog terug voor wedstrijd tegen RB Leipzig
Dinsdag, 19 oktober 2021 om 15:57 • Jeroen van PoppelLaatste update: 15:59

Mauro Icardi is dinsdagavond tóch niet inzetbaar voor Paris Saint-Germain in de thuiswedstrijd tegen RB Leipzig. De 28-jarige spits werd door Mauricio Pochettino opgenomen in de wedstrijdselectie, maar heeft aangegeven zich niet in staat te voelen om te spelen. Icardi is erg aangeslagen, nadat zijn vrouw Wanda Nara een scheiding heeft aangekondigd.

Icardi kreeg de afgelopen dagen toestemming om naar zijn vrouw af te reizen in Milaan. De spits liet de trainingen van zondag en maandag schieten in een poging zijn huwelijk te redden. Volgens Argentijnse media is dat niet gelukt en gaan Icardi en Nara definitief scheiden. LAM voegt aan de berichtgeving toe dat de vrouw een privédetective heeft ingeschakeld om uit te vinden waar Icardi zich mee bezig hield. De telefoon van de aanvaller van PSG werd gehackt en daaruit kwamen gesprekken naar voren die hij voerde met de Argentijnse actrice María Eugenia Suárez, die bekendstaat als China Suárez.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

Zaterdag werd al duidelijk dat Icardi en zijn vrouw in een diepe relatiecrisis zitten. "Weer een gezin dat je kapot hebt gemaakt voor een slet!", schreef Nara in een post op haar Instagram Stories. Het koppel is sinds 2014 getrouwd. Nara was daarvoor gehuwd met Maxi López, de ploeggenoot van Icardi bij Sampdoria, totdat haar relatie met Icardi aan het licht kwam. Nara, die ook optrad als zaakwaarnemer van Icardi, volgt haar man inmiddels niet meer op sociale media.

Voor Pochettino is de afzegging van Icardi een aderlating, want de trainer van PSG moet het tegen Leipzig ook nog altijd stellen zonder Neymar. "De prioriteit is de gezondheid van de spelers", aldus de coach op de persconferentie. "Neymar heeft een klein probleem. We hopen dat het een kwestie van dagen zal zijn om hem fit te krijgen. Op de training bleek dat hij vanavond niet kan spelen." Ook Leandro Paredes is vanwege een spierblessure niet inzetbaar, terwijl Ángel Di María geschorst is. De wedstrijd begint dinsdag om 21.00 uur in het Parc des Princes.

 
Champions League
 
Ligue 1
 
Paris Saint-Germain
 
Mauro Icardi

Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties