<
In de wandelgangen
Ajax bekijkt mogelijke opvolger van Antony
Dinsdag, 23 november 2021 om 12:45

Uruguay werkt aan een contractaanbieding voor Marcelo Gallardo. De huidige trainer van River Plate moet de opvolger worden van Oscar Tabárez, de bondscoach die na vijftien jaar werd ontslagen. (ESPN)

Steven Gerrard wil met Borna Barisic een oude bekende naar Aston Villa halen. De manager werkte bij Rangers succesvol samen met de Kroatische linksback, die de problemen achterin bij the Villans moet verhelpen. (Daily Record)

Ajax kijkt in de zoektocht naar talent opnieuw rond in Brazilië. Matheus Gonçalves, een zestienjarige linksbenige rechtsbuiten van Flamengo, werd onlangs door een scout van de Amsterdammers bekeken. (Jornal O Dia)

Manchester United heeft vertrouwen in de komst van Mauricio Pochettino. Paris Saint-Germain vraagt een afkoopsom van twaalf miljoen euro voor de Argentijnse trainer, die de vervanger moet worden van Ole Gunnar Solskjaer. (Manchester Evening News)

Fiorentina heeft een persoonlijk akkoord bereikt met Johanthan Ikoné. De aanvaller van Lille OSC geldt als alternatief voor Domenico Berardi, die voor vijftien miljoen euro niet losgeweekt kon worden bij Sassuolo. (Gianluca Di Marzio)

Manchester United dringt bij Ousmane Dembélé aan om zijn contract bij Barcelona niet te verlengen. Over iets meer dan een maand zullen de Engelsen dan een formeel voorstel doen aan de Fransman voor een transfervrije overgang. (Mundo Deportivo)

Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties