Arne Slot houdt Cyriel Dessers ook tegen FC Twente op de bank
Zondag, 28 november 2021 om 13:15 • Mart Oude NijeweemeLaatste update: 13:20

Arne Slot heeft de opstelling van Feyenoord bekendgemaakt voor de uitwedstrijd tegen FC Twente. De oefenmeester kan in Enschede niet beschikken over Justin Bijlow, die deze week positie werd getest op het coronavirus. Zijn plek onder de lat wordt net als donderdag tegen Slavia Praag ingenomen door Ofir Marciano. Ook achter de naam van Bryan Linssen stond een vraagteken, maar hij is fit genoeg om te starten. Het duel tussen FC Twente en Feyenoord vangt om 14.30 uur aan in de Grolsch Veste.

Bij Feyenoord ging het in aanloop naar het treffen met FC Twente vooral over Cyriel Dessers, die donderdag in het Conference League-duel met Slavia Praag opnieuw goud waard was voor de Rotterdammers en solliciteert naar een basisplek. Hij begint echter op de bank, daar Linssen, die donderdag na een kwartier geblesseerd uitviel, fit genoeg is om te starten. Guus Til moest in de wedstrijd tegen Slavia vroegtijdig naar de kant met een rode kaart, maar start tegen Twente ook gewoon in de basis.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

Meer: Hoofdrol voor Kökçü bij eerste overwinning Feyenoord in 2022 | Sinisterra keert terug bij Feyenoord maar begint wel op de bank

Arne Slot vindt het knap hoe FC Twente zich zo snel na hun terugkeer in de Eredivisie weer in de subtop heeft genesteld. "Zeker na een aantal financieel moeilijke jaren zijn ze er deze zomer in geslaagd een sterke selectie samen te stellen", aldus de trainer van Feyenoord. "Dat is een compliment waard aan de technische mensen Jan Streuer en Ron Jans." Voor assistent-trainer Marino Pusic is het duel met Twente een bijzondere. Hij werd als trainer van de Enschedeërs kampioen van de Keuken Kampioen Divisie in 2019.

Opstelling FC Twente: Unnerstall; Troupée, Pröpper, Hilgers, Sadilek; Brama, Zerrouki, Vlap; Rots, Van Wolfswinkel; Limnios.

Opstelling Feyenoord: Marciano; Pedersen, Trauner, Senesi, Malacia; Kökcü, Aursnes, Til; Toornstra, Linssen, Sinisterra.

 
Eredivisie
 
Feyenoord
 
FC Twente
 
Arne Slot
 
Bryan Linssen

>
Eredivisie
FC Twente
0
0
Feyenoord
Zondag, 28 november 2021 om 14:30
Poll
Wat wordt het resultaat bij FC Twente - Feyenoord?
Winst FC Twente
Gelijkspel
Winst Feyenoord
Meer nieuws
   
21:15
21:15
Clubs plannen spoedoverleg naar aanleiding van 'teleurstellende woorden' Rutte
8
   
21:13
21:13
Ajax bezorgt verraste Van der Sar en Overmars 'hele speciale middag'
6
   
20:53
20:53
Julian Álvarez tekent bij Manchester City maar meldt zich pas in juli
33
   
20:44
20:44
Stanley Menzo maakt voor het eerst Surinaamse selectie bekend
2
   
20:33
20:33
Frustratie in kamp-Mbuyamba na blokkeren huurdeal door Chelsea
4
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties