Harry Kane heeft prachtig gebaar voor fans die 31 uur (!) voor niets reisden
Maandag, 29 november 2021 om 23:00 • Daniel Cabot KerkdijkLaatste update: 07:24

Voetballers en clubs zijn anno 2021 meer dan ooit actief op social media. Topspelers als Memphis Depay, Cristiano Ronaldo, Lionel Messi en Zlatan Ibrahimovic, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, Twitter of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen. Voetbalzone zet de gekste, mooiste en opvallendste posts op social media in de rubriek VZ Social op een rijtje.

Harry Kane heeft het leed van twee fans van Tottenham Hotspur-fans uit de Verenigde Staten verzacht. Ken en Brandi Saxton ondernamen een reis van 31 uur vanuit Dallas om zondagmiddag het duel tussen Tottenham en Burnley bij te wonen. Tot hun grote teleurstelling gooide overvloedige sneeuwval roet in het eten en werd de wedstrijd in Burnley afgelast. "31 uur gereisd, geen slaap. Op koffie, een kaascracker en nog meer koffie. Dingen die je doet als je van je club houdt", twitterde Ken Saxton nog daags voor het duel.

Meer: Conte deelt sneer uit op Instagram en weigert strijdbijl met Tuchel te begraven

Kane kreeg de tweet, goed voor meer dan zeventien duizend likes, zondagavond onder ogen en had een mooi gebaar in huis. "Ik ben ontdaan voor jullie. Vanwege jullie betrokkenheid en om het goed te maken vanwege de wedstrijd wil ik jullie graag uitnodigen als mijn gasten voor een wedstrijd als jullie een volgende keer in Londen zijn", twitterde de topscorer aller tijden van Engeland.

Ken Saxton is onder de indruk. "Bedankt Harry en het was niet nodig, maar we zouden graag gebruik maken van je voorstel. Onze dank aan jou en alle Spurs-fans (en andere voetbalfans) die gereageerd hebben. Echt bewonderenswaardig."

 
Premier League
 
Tottenham Hotspur
 
Harry Kane

>
Premier League
Burnley
1
0
Tottenham Hotspur
Woensdag, 23 februari 2022 om 20:30
Meer nieuws
   
12:20
12:20
Cristiano Ronaldo wil met niemand meer iets te maken hebben bij Man United
79
   
11:58
11:58
'Ontevreden' Van Nistelrooij laat Hoever thuis voor clash met Rangers
47
   
11:54
11:54
Feyenoord weet van geen ophouden en huurt een concurrent voor Bijlow
24
   
11:45
11:45
'Ik heb hem nog nooit zo goed gezien als de laatste tijd bij Ajax'
22
   
11:45
11:45
Perez vraagt aandacht Ten Hag: 'Want dit is een héle goede analyse van Arnold'
54
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties