<
In de wandelgangen
Drie Europese clubs op de tribune voor Kökçu
Maandag, 29 november 2021 om 15:15

Newcastle United is geïnteresseerd in het contracteren van Florian Grillitsch tijdens de winterse transferperiode. De veelzijdige Oostenrijker, die over een aflopend contract beschikt, wordt ook gevolgd door AS Roma. (The Sun)

PSV wil zich versterken met Alan Varela. De Eindhovense club is gecharmeerd geraakt van de middenvelder van Boca Juniors, die ook op belangstelling van Internazionale kan rekenen. (TyC Sports)

Orkun Kökçü wordt al een aantal weken gevolgd door drie Europese clubs. De middenvelder van Feyenoord kan rekenen op de interesse van AS Roma, Sevilla en Leeds United. (Voetbal International)

Chelsea-manager Thomas Tuchel staat achter de beslissing om een bod uit te brengen op Federico Chiesa. The Blues hebben 84 miljoen euro over om de aanvaller van Juventus in januari naar Stamford Bridge te halen. (TMW)

Steven Gerrard heeft van het aantrekken van een nieuwe verdediger tijdens de komende transferwindow de hoogste prioriteit gemaakt. Joe Gomez van Liverpool is een van de spelers die op de radar staat van de manager van Aston Villa. (Sunday Mirror)

Real Madrid wil Rodrygo middels een nieuw langlopend contract langer aan de club binden. De aanvaller kan voor zes seizoenen tekenen en zijn huidige salaris van zes miljoen euro verdubbelen. (ABC)

Poll
Vind jij dat Orkun Kökçü toe is aan buitenlands avontuur?
Ja
Nee
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties