<
In de wandelgangen
Premier League-club bereidt bod op De Ligt voor
Dinsdag, 30 november 2021 om 15:45

Real Madrid wil Antonio Rüdiger in de zomer van 2022 transfervrij overnemen van Chelsea. De Koninklijke is ervan overtuigd de verdediger, die een jaarsalaris van twaalf miljoen euro eist, te kunnen overtuigen om naar Madrid te vertrekken.

(Goal)

Steven Gerrard wil bij Aston Villa snijden in het aantal vleugelspelers. Van het drietal Anwar El Ghazi, Bertrand Traoré en Trézéguet mogen er daarom twee in januari vertrekken. (Football Insider)

Chelsea heeft besloten om een officieel bod op Matthijs de Ligt uit te brengen. De verdediger van Juventus wordt komende zomer beschouwd als een potentiële vervanger van Antonio Rüdiger. (Calciomercato)

Malang Sarr is door zijn zaakwaarnemer aangeboden bij Internazionale. Het voorgestelde idee is om de verdediger van Chelsea eerst te huren en hem na het seizoen voor vijftien miljoen euro permanent over te nemen. (La Gazzetta dello Sport)

Newcastle United is vastbesloten om de strijd om de handtekening van Marcelo Brozovic te winnen door hem ‘een ongekend salaris’ te bieden. De middenvelder van Internazionale kan ook rekenen op interesse van Manchester United en Tottenham Hotspur. (The Athletic)

Liverpool heeft kennisgenomen van de mogelijkheid om Adama Traoré voor een zacht prijsje over te nemen van Wolverhampton Wanderers. De Spaans international mag de Premier League-club bij een bod van 21 miljoen euro verlaten. (Football Insider)

Poll
Vind je dat Matthijs de Ligt toe is aan een stap naar de Premier League?
Ja
Nee
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties