<
In de wandelgangen
Scouts van Ajax zien doelwit twee keer scoren
Dinsdag, 30 november 2021 om 20:45

Paul Pogba kijkt ernaar uit om samen te werken met Ralf Rangnick. De middenvelder van Manchester United neemt tot aan de zomer dan ook geen beslissing over zijn aflopende contract. (The Athletic)

Barcelona heeft opnieuw contact gehad met Chelsea. De Catalanen hebben belangstelling voor Hakim Ziyech en Timo Werner, die beiden bij het juiste aanbod mogen vertrekken uit Londen. (Sport)

Scouts van Ajax, Manchester United, Borussia Dortmund, Internazionale, Southampton, Everton en Rangers waren zondag aanwezig bij Charleroi - Anderlecht. Ze zagen Sergio Gómez van Paars-Wit uitblinken met twee goals. (Le Soir)

Sjors Ultee staat onder grote druk bij Fortuna Sittard. De trainer leidde de Limburgers vorig seizoen nog verrassend naar de tiende plek, maar bungelt nu diep in de degradatiezone met de club. (De Telegraaf)

Atalanta heeft overeenstemming bereikt met Gian Piero Gasperini over verlenging van zijn contract. De trainer tekent bij tot medio 2024, met daarbij een optie voor een extra jaar. (Fabrizio Romano)

Arsenal heeft contact gezocht met het management van Dejan Kulusevski. Juventus vraagt minstens 35 miljoen euro voor de vleugelspeler en het is de vraag hoe ver Arsenal bereid is om voor hem te gaan. (Gianluca Di Marzio)

Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties