<
In de wandelgangen
Koeman had ervaren middenvelder op het oog
Donderdag, 2 december 2021 om 11:00

Reinier heeft Borussia Dortmund verzocht om zijn huurperiode in januari te beëindigen. De middenvelder wil vanwege het gebrek aan speelkansen terug naar Real Madrid, maar BVB wil hem behouden voor de breedte. (AS)

Internazionale wil Atlético Madrid op het laatste moment aftroeven in de strijd om Matías Arezo. De Uruguayaanse spits van River Plate wordt hevig in verband gebracht met een overstap naar los Colchoneros. (AS)

Ronald Koeman had in januari zijn selectie bij Barcelona willen versterken met Fernando Reges. De inmiddels ontslagen oefenmeester wilde met de Braziliaan van Sevilla ervaring aan zijn middenveld toevoegen. (Mundo Deportivo)

Nu geldt Ferran Torres als de topkandidaat om in januari de overstap naar Barcelona te maken. De vleugelaanvaller heeft reeds een persoonlijk akkoord bereikt over een vijfjarig contract, met een lager salaris dan bij Manchester City. (Gerard Romero)

Aventis Aventisian heeft succesvol een proefperiode bij Go Ahead Eagles afgewerkt. De Grieks-Armeense linksback staat nu nog onder contract bij PAOK Saloniki, maar kan in Deventer vanaf 1 januari aansluiten. (de Stentor)

AZ wil zich in januari versterken met een extra spits met diepgang en snelheid. Deze aanwinst moet bij de Alkmaarders kunnen concurreren met Vangelis Pavlidis. (Voetbal International)

Poll
Zie jij Ferran Torres in januari naar Barcelona verkassen?
Ja
Nee
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties