Mino Raiola komt met geruststellend bericht over gezondheid
Woensdag, 12 januari 2022 om 17:25 • Rian RosendaalLaatste update: 17:49

Mino Raiola is woensdagochtend geopereerd in het San Raffaele-ziekenhuis in Milaan, zo weet La Gazzetta dello Sport te melden. De zaakwaarnemer van onder meer Paul Pogba, Matthijs de Ligt, Erling Braut Haaland en Zlatan Ibrahimovic zal ter observatie nog enkele dagen in het ziekenhuis moeten verblijven. In eerste instantie leek het om een spoedoperatie te gaan, maar Raiola meldt woensdagmiddag zelf dat de ingreep gepland was. Journalist Tancredi Palmeri gaf aan dat de belangenbehartiger met spoed naar het ziekenhuis werd vervoerd om geholpen te worden en dat hij onder strikt toezicht staat van de doktoren, maar dat blijkt dus niet te kloppen.

In de Italiaanse media werd woensdagmiddag driftig gespeculeerd over de gezondheidssituatie van Raiola, van wie niet bekend is dat hij een verleden heeft met ziektes. La Gazzetta dello Sport rept in zijn berichtgeving over een 'zeer delicate operatie'. De verwachting is dat er in de komende uren meer bekend zal worden over de toestand van de met spoed geopereerde Raiola, die mogelijk wel nog enkele dagen in het ziekenhuis moet blijven. "Alles was gepland en er was geen sprake van een spoedoperatie", schrijft Raiola op Twitter.

Raiola was in voorbereiding op een gesprek met de leiding van Borussia Dortmund over de toekomst van Erling Braut Haaland. De Noorse superster wordt genoemd bij onder meer Barcelona en Real Madrid, maar hij kan zijn verblijf in Duitsland ook verlengen. Dortmund hoopt Haaland te kunnen verleiden met een riant salaris voor de komende jaren.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

 
Italië
 
Mino Raiola

Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties