Schrik is groot na foto van duidelijk te zware Mohamed Ihattaren
Donderdag, 13 januari 2022 om 21:15 • Mart van MourikLaatste update: 21:28

Een foto van Mohamed Ihattaren gaat momenteel het internet over. Op de foto is te zien hoe een zwaar ogende Ihattaren met een tasje de winkel uitloopt. Het is onbekend wanneer de foto precies is genomen, maar het beeld gaat pas sinds woensdagmiddag rond. De afbeelding is opvallend, daar het Algemeen Dagblad dinsdagavond nog meldde dat de middenvelder hard op weg is om zijn carrière bij FC Utrecht te vervolgen.

Volgens de krant voert de nummer zeven van de Eredivisie vergevorderde gesprekken met Juventus over een verhuurperiode van anderhalf jaar. Ihattaren werd in de eerste seizoenshelft gestald bij Sampdoria, maar kwam voor die club nooit in actie. Daags na de mededeling van de krant gaat de foto, die genomen is in Eindhoven, rond van Ihattaren in trainingspak.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

Meer: Derksen waarschuwt: ‘Dan is zijn volgende club een amateurclub in Utrecht’ | Mino Raiola krijgt er flink van langs in Rondo: ‘Hoe haal je het in je hoofd?’

Ihattaren was de afgelopen tijd al in Utrecht aan de slag met een personal trainer. De plaatselijke FC houdt zijn situatie al geruime tijd in de gaten en wil nu toeslaan. De club biedt Ihattaren de kans om dicht bij zijn familie te zijn: de jongeling is zelf afkomstig uit Utrecht. Hij koestert goede herinneringen aan de club: na het overlijden van zijn vader kreeg hij tijdens FC Utrecht - PSV volop steun van het thuispubliek. Ihattaren speelde in april 2021 namens PSV voor het laatst een wedstrijd.

Ihattaren maakte afgelopen zomer voor bijna twee miljoen euro de overstap van PSV naar Juventus. De middenvelder had het regelmatig met PSV-trainer Roger Schmidt aan de stok en werd een aantal keren uit de selectie gezet. Toenmalig zaakwaarnemer Mino Raiola loodste Ihattaren naar Juventus, al achtte die zijn cliënt nog niet rijp voor een stap naar het buitenland. Ihattaren werd direct tot medio 2022 verhuurd aan Sampdoria, waar hij slechts één keer tot de wedstrijdselectie behoorde. Ineens bleef Ihattaren weg van de trainingen, waarna bekend werd dat hij 'ongelukkig zou zijn' in Italië. Niet veel later dook de creatieveling op in Utrecht met een personal trainer, waar Ihattaren nu dus zijn carrière vervolgt.

 
Eredivisie
 
FC Utrecht
 
Mohamed Amine Ihattaren

Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties