<
In de wandelgangen
Clubloze Hatem Ben Arfa vindt na half jaar grote club
Vrijdag, 14 januari 2022 om 23:00

Manuel Neuer is dicht bij het verlengen van zijn contract bij Bayern München, dat medio 2023 afloopt. Dat nieuws komt als een klap voor Alexander Nübel, die verhuurd wordt aan AS Monaco had gehoopt om volgend jaar het stokje over te nemen. (Sky Deutschland)

Paris Saint-Germain is weer in onderhandeling met Kylian Mbappé over een kortdurend nieuw contract. De superster, die transfervrij op weg lijkt naar Real Madrid, wil zich vooral focussen op zijn prestaties op het veld en neemt voorlopig geen beslissing. (Téléfoot)

Lille OSC heeft een principeakkoord bereikt met de clubloze Hatem Ben Arfa. De aanvaller, die afgelopen zomer vertrok bij Girondins Bordeaux, wordt de vervanger voor Yusuf Yazici, die op zijn beurt naar CSKA Moskou verkast. (RMC Sport)

Barcelona en Bayern München zijn zeer geïnteresseerd om Andreas Christensen transfervrij binnen te halen. De Deense verdediger heeft ook een aanbod van Chelsea in overweging en neemt snel een beslissing over zijn toekomst. (Fabrizio Romano)

Aston Villa haalt met Robin Olsen ook een nieuwe doelman binnen. De bedrijvige Villans lenen de Zweed van AS Roma, dat daarvoor eerst zijn huurperiode bij Sheffield United voortijdig afbreekt. (Fabrizio Romano)

Het is nog altijd niet zeker of Sergiño Dest het seizoen afmaakt bij Barcelona. Chelsea en Bayern München zijn nog altijd nadrukkelijk geïnteresseerd om de rechtervleugelverdediger op huurbasis binnen te halen. (ESPN)

Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties