<
In de wandelgangen
Nog altijd gesprekken over transfer voor Botman
Vrijdag, 21 januari 2022 om 09:00

Youri Loen vervolgt zijn loopbaan bij Mosta FC in Malta, waar hij een contract tot het einde van het seizoen heeft getekend. De centrale middenvelder had een transfervrije status na zijn recente vertrek bij het Finse FC Haka. (Transfermarkt)

Atalanta heeft een eerste bod van Newcastle United van 23 miljoen euro, inclusief loonoptie, op Duván Zapata afgeslagen. De Italiaanse club verlangt minstens 40 miljoen euro voor de aanvaller uit Colombia. (Corriere Bergamo)

AC Milan heeft de hoop op de komst van Sven Botman nog niet opgegeven. Ondanks dat Lille OSC hem niet wil verkopen, bestaat er nog altijd contact tussen beide clubs waarbij de nieuwe eigenaren van de Italiaanse club direct betrokken zijn. (Sky Italia)

Newcastle United werkt nog altijd hard aan de komst van Diego Carlos. Sevilla is voorlopig geenszins van plan de Braziliaanse verdediger te laten gaan, maar the Magpies tonen zich vasthoudend. (Fabrizio Romano)

Verschillende Aziatische clubs zijn in de markt voor Mats Seuntjens. Een club uit Zuid-Korea informeerde bij Fortuna Sittard naar de aanvaller, die zelf niet staat te springen voor een avontuur ver van huis. (Voetbal International)

Barcelona heeft de beste papieren om Andreas Christensen transfervrij binnen te halen. De Deense centrumverdediger, die ook zijn contract bij Chelsea kan verlengen, hoeft alleen zijn handtekening nog maar te zetten in het Camp Nou. (Sport)

Poll
Zie jij Sven Botman naar AC Milan verkassen?
Ja
Nee
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties