<
In de wandelgangen
Barcelona kan Morata niet halen en kijkt in Engeland
Woensdag, 26 januari 2022 om 20:30

De kans dat Arthur Melo naar Arsenal gaat is inmiddels klein. De Londenaren willen de Braziliaan tot het eind van het seizoen huren, terwijl Juventus inzet op een huurperiode van anderhalf jaar plus een optie tot koop van veertig miljoen euro. (The Athletic)

Tanguy Ndombélé wil naar Paris Saint-Germain, maar de Franse topclub moet eerst een speler laten vertrekken. Everton en Valencia willen de middenvelder van Tottenham Hotspur nu ook huren, maar Ndombélé wil het liefst naar PSG. (Foot Mercato)

Een overgang van Álvaro Morata naar Barcelona is uitgesloten. Juventus wil de gehuurde spits ondanks de aanstaande komst van Dusan Vlahovic niet laten vertrekken, bovendien stelt Atlético Madrid gecompliceerde voorwaarden aan de verkoop van Morata. (Gerard Romero)

Barcelona houdt Adama Traoré als serieuze optie in het achterhoofd. De vleugelspeler van Wolverhampton Wanderers, aan wie Tottenham Hotspur nadrukkelijk trekt, wordt beschouwd als een mogelijke opvolger van Ousmane Dembélé. (ESPN)

Aston Villa heeft een bod van rond de twintig miljoen euro uitgebracht op Rodrigo Bentancur, maar Juventus is niet happig om daarop in te gaan. De club houdt wel rekening met een tijdelijk vertrek van Dejan Kulusevski in de laatste week van januari. (GOAL)

Newcastle United heeft een bod uitgebracht van twintig miljoen euro op Mitchel Bakker. Bayer Leverkusen is bereid om mee te werken aan het vertrek van de linkervleugelverdediger, indien er een adequate vervanger gevonden wordt. (Diverse Engelse media)

Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties