Vitesse verstuurt massaal taarten, maar eentje komt wel heel treurig aan
Vrijdag, 13 mei 2022 om 12:46 • Dominic MostertLaatste update: 18:12

Voetballers en clubs zijn anno 2022 meer dan ooit actief op social media. Topspelers als Lionel Messi, Memphis Depay, Cristiano Ronaldo, Robert Lewandowski en Zlatan Ibrahimovic, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, Twitter of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen. Voetbalzone zet de gekste, mooiste en opvallendste posts op social media in de rubriek VZ Social op een rijtje.

Wie jarig is trakteert, zo heeft Vitesse gedacht. Het lijkt erop dat alle betaaldvoetbalclubs een taart in ontvangst hebben mogen nemen ter ere van de 130ste verjaardag van Vitesse. Diverse clubs plaatsen vrijdag op sociale media een foto van de taart en bedanken Vitesse voor het gebaar. Alleen bij Telstar kwam de boodschap niet helemaal aan. "Gefeliciteerd met 130 wat dan ook", knipoogt de club, nadat de taart niet helemaal schadevrij aankwam in Velsen-Zuid.

"De taart is gemaakt bij onze oprichting, 130 jaar geleden. Vandaar", grapt Vitesse in een reactie op Telstar. "Maar: eet smakelijk!" Telstar tweet terug: Onwijs bedankt en de taart was heerlijk hoor."

 
Eredivisie
 
Vitesse
 
Telstar

Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties