MVV reageert met cynisme en humor op terugkeer Vincent Janssen bij Oranje
Vrijdag, 13 mei 2022 om 14:02 • Dominic MostertLaatste update: 14:07

Voetballers en clubs zijn anno 2022 meer dan ooit actief op social media. Topspelers als Lionel Messi, Memphis Depay, Cristiano Ronaldo, Robert Lewandowski en Zlatan Ibrahimovic, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, Twitter of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen. Voetbalzone zet de gekste, mooiste en opvallendste posts op social media in de rubriek VZ Social op een rijtje.

Net als veel voetballiefhebbers is ook MVV Maastricht verrast door de mogelijke terugkeer van Vincent Janssen bij Oranje. De spits beleeft met 3 doelpunten in 27 competitiewedstrijden namens Monterrey zeker geen topseizoen, maar is toch opgenomen in de voorselectie voor de Nations League-wedstrijden van vorige maand. MVV, dat bekendstaat om zijn humoristische tweet, ziet plots kansen voor de eigen spelers om international te worden.

Het seizoen zit er al op voor MVV, maar de club grapt dat spelers zijn teruggeroepen om weer te komen trainen. "UPDATE: De Nederlandse spelers van MVV zijn per direct weer begonnen met trainen met het oog op mogelijke selectie voor het WK in Qatar. Als 3 goals in 27 wedstrijden in de Mexicaanse competitie genoeg is om erbij te zitten, weet je het maar nooit", schrijft de club in een tweet.

Een andere club uit de Keuken Kampioen Divisie, Almere City FC, is juist trots op de rentree van Janssen. "Onze clubtopscorer aller tijden is terug in de (voor)selectie van Oranje", zo tweet Almere City. Janssen speelde in totaal zeventien interlands, waarvan de laatste in oktober 2017. Bondscoach Louis van Gaal heeft nog geen toelichting gegeven op zijn keuze hem weer te selecteren.

Voetbalzone is de officiële mediapartner van de Keuken Kampioen Divisie

Klik hier voor exclusieve interviews, talentscouts, actuele standen en het programma op onze Keuken Kampioen Divisie-pagina.

 
Keuken Kampioen Divisie
 
MVV Maastricht
 
Vincent Janssen

Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties