<
In de wandelgangen
Barça wil Depay inzetten als ruilmiddel
Donderdag, 19 mei 2022 om 10:15

Manchester City ziet in Kalvin Phillips een geschikte opvolger van Fernandinho. The Citizens kunnen echter stevige concurrentie verwachten van ??Manchester United, Aston Villa, Newcastle United en West Ham United. (The Mirror)

John McGinn staat in de belangstelling van Tottenham Hotspur. Antonion Conte wil komende zomer liefst zes versterkingen verwelkomen de middenvelder van Aston Villa geldt als een van de belangrijkste kandidaten. (Daily Telegraph)

Om de transfer van Robert Lewandowski te realiseren overweegt Barcelona om Memphis Depay in te zetten als ruilmiddel. De aanvaller kan echter ook rekenen op interesse van Arsenal, dat de vraagprijs van vijftig miljoen euro vooralsnog te gortig vindt. (The Mirror)

Bayern München heeft zijn pijlen gericht op Sasa Kalajdzi. De aanvaller beschikt over een contract tot medio 2023 bij VfB Stuttgart, dat bereid is om hem voor een bedrag tussen de 25 en 30 miljoen euro te laten vertrekken. (Sky Deutschland)

Lazio hoopt Alessio Romagnoli komende zomer transfervrij over te nemen van AC Milan. De gesprekken lopen al sinds februari en trainer Maurizio Sarri heeft van de verdediger een prioriteit gemaakt. (Calciomercato)

Sergej Milinkovic-Savic staat op de radar van Real Madrid, Paris Saint-Germain en Manchester United. Lazio heeft een vraagprijs van tachtig miljoen euro op het hoofd van de middenvelder geplakt. (Calciomercato)

Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties