Voormalig stervoetballer Ronaldinho lijkt te tekenen bij Circus.nl
Vrijdag, 20 mei 2022 om 11:59 • Stefan CoertsLaatste update: 12:23

ADVERTORIAL - Sinds Wesley Sneijder vorige week na een benefietwedstrijd in Qatar op zijn Instagram-account een foto met Ronaldinho postte, doen er geruchten de ronde dat de Braziliaanse steraanvaller wel eens voor een Nederlands team kan tekenen.

De speelse Ronaldinho hing zijn professionele voetbalschoenen in 2015 aan de wilgen, maar stuurt nog steeds met speels gemak de nodige oud-voetballers het bos in. Met zijn Joga Bonito-stijl van spelen veroverde Ronaldinho vele voetbalharten. En die speelsheid is de reden voor team Circus.nl om Ronaldinho op zeer korte termijn te presenteren.

Circus.nl is één van de nieuwe online gaming partijen die sinds kort Nederland speelplezier biedt op het gebied van sportsbetting en online casino. En omdat verantwoord spelen net zo hoog in het vaandel staat als het speelplezier, was er maar één persoon die dit kan verwezenlijken, Ronaldinho!

De verwachting is dat Ronaldinho de Nederlandse bet-liefhebber trakteert op speelse sportsbook promoties met daarbij het belang van verantwoord spelen. "Want ook de beste spelers hebben soms een moment rust nodig", aldus Circus.nl.

Net als Ronaldinho verantwoord spelen en genieten van alle promoties bij Circus.nl? Kom spelen dan!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

 
Eredivisie
 
Ronaldinho

Meer OPTA Facts
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties