<
>
In de wandelgangen
Feyenoord zoekt heil op Japanse markt
Dinsdag, 21 juni 2022 om 09:45

Lazio heeft zijn pijlen gericht op de komst van doelman Marco Carnesecchi. De club uit Rome deed al een eerste bod van tien miljoen euro, maar kreeg nul op het rekest van Atalanta. (Gianluca Di Marzio)

De eventuele komst van Renato Sanches naar Juventus is afhankelijk van Adrien Rabiot. Zodra de Franse middenvelder wordt verkocht aan een club uit de Premier League kan de Italiaanse grootmacht doorschakelen. (Khaled Al Nouss)

Feyenoord is de Japanse markt aan het verkennen. De Rotterdammers zijn in meerdere linies op zoek naar versterking en sluiten niet uit dat in Japan wordt toegeslagen. (Voetbal International)

Sevilla hoopt zich deze zomer te versterken met Omar Alderete. De Paraguayaanse centrale verdediger werd afgelopen jaargang door Hertha BSC uitgeleend aan Valencia, waar hij een goede indruk achterliet. (Diario de Sevilla)

Carlens Arcus moet de eerste zomeraanwinst worden van Vitesse. De rechtsback, die al een persoonlijk akkoord bereikte met de Arnhemmers, moet transfervrij overkomen van Auxerre en dient als opvolger van Eli Dasa. (Diverse Franse media)

SC Cambuur hoopt spoedig zijn middenveld te versterken. De Leeuwarders, die tot op heden alleen Remco Balk inlijfden, hebben Thomas van den Belt (PEC Zwolle) en Othmane Boussaid (FC Utrecht) in het vizier. (Voetbal International)

Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties