<
In de wandelgangen
FC Groningen zet hoog in met Strand Larsen
Dinsdag, 28 juni 2022 om 10:45

Manchester City heeft overeenstemming bereikt met Stefan Ortega als nieuwe tweede doelman. Het voormalig doelwit van PSV heeft via Instagram afscheid genomen van de fans van Arminia Bielefeld. (Fabrizio Romano)

Er lijkt een einde te komen aan het ongelukkige huwelijk tussen Juventus en Aaron Ramsey. De Italiaanse grootmacht is een ontslagvergoeding overeengekomen met de Welshman van vier miljoen euro. (Il Bianconero)

FC Groningen is niet van plan om Jörgen Strand Larsen zomaar van de hand te doen. De Trots van het Noorden heeft een bod van zes miljoen euro van Bologna afgeslagen. (Voetbal International)

Napoli is in de zoektocht naar aanvallende versterking uitgekomen bij VfL Wolfsburg. De Italianen hebben hun pijlen gericht op Josip Brekalo, die naar verluidt zo'n tien miljoen euro moet kosten. (Rai Sport)

Axel Witsel staat op het punt om de overstap te maken naar Atlético Madrid. De Belgische middenvelder gaat een contract tekenen tot volgend jaar zomer met de optie voor een extra seizoen. (Fabrizio Romano)

AS Roma hoopt zich deze zomer te versterken met Sasa Lukic. De middenvelder maakte afgelopen seizoen indruk bij Torino, dat niet van plan is de Serviër van de hand te doen. (Gianluca Di Marzio)

Poll
Hoeveel is Jörgen Strand Larsen waard?
0-5 miljoen
5-10 miljoen
10-15 miljoen
Meer dan 15 miljoen
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties