Schrijf een reactie...
Supporters trappen vrijdag nieuw seizoen af in Keuken Kampioen Divisie
Vrijdag, 5 augustus 2022 om 17:00 • Laatste update: 10:14

Vrijdagavond om 20.00 uur trappen supporters gezamenlijk het nieuwe Keuken Kampioen Divisie-seizoen af. Bij de zeven vrijdagavond-duels van deze eerste speelronde geven supporters van beide ploegen het startsein voor een seizoen vol spanning, strijd en passie.

De Keuken Kampioen Divisie verricht op vrijdag wekelijks de aftrap van het voetbalweekend. De divisie kenmerkt zich door haar toegankelijkheid, het verrassende karakter én de vrijdag als belangrijkste speeldag. Zo wordt dit seizoen meer dan zeventig procent van de wedstrijden op vrijdag gespeeld. De eerste vrijdag van dit seizoen wordt uniek moment voor de fans, die uitgekozen zijn door hun club.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

Stijn Habraken (10) mag voor zijn club Helmond Sport de aftrap verzorgen bij de uitwedstrijd tegen NAC Breda. Stijn zit sinds zijn vijfde al op de tribune in Helmond en heeft voor het nieuwe seizoen ook een seizoenkaart. "Ik ben heel trots op mijn club. Op mijn kamer hangen de keepershandschoenen van Stijn van Gassel en Mike Havekotte."

De Keuken Kampioen Divisie staat aan de vooravond van een jubileumseizoen. Vijf jaar geleden verbond Keuken Kampioen zich als naamgever aan de competitie. Met de toetreding van Willem II, PEC Zwolle en Heracles Almelo heeft de divisie dit seizoen een ijzersterk deelnemersveld. De divisie verheugt zich dan ook op een (hopelijk) razend spannend nieuw voetbaljaar.

Voetbalzone is de officiële mediapartner van de Keuken Kampioen Divisie

Klik hier voor exclusieve interviews, talentscouts, actuele standen en het programma op onze Keuken Kampioen Divisie-pagina.

 
Keuken Kampioen Divisie

Meer nieuws
Meer sportnieuws
Reacties