VZ 5: Krul niet mee naar het WK in Qatar; Messi had brute voorwaarden
Donderdag, 22 september 2022 om 06:00 • Laatste update: 23:51

In de rubriek VZ 5 maakt Voetbalzone dagelijks een selectie van de vijf belangrijkste nieuwsverhalen uit de afgelopen 24 uur. Handig voor wie niet alles heeft kunnen volgen, en fijn voor wie het graag nog even terugleest. Het gaat daarbij niet per se om de best bekeken artikelen op de website, maar echt om het verhaal van de dag.

Tim Krul weigert testen bij Oranje en kan WK definitief uit zijn hoofd zetten
Tim Krul maakt geen kans meer op een plekje in de WK-selectie van het Nederlands elftal. Dat heeft bondscoach Louis van Gaal woensdagavond gezegd op een persconferentie. De goalie van Norwich City zegde af voor de testen die afgenomen werden met het oog op eventuele strafschoppenseries en dat was voor de keuzeheer reden om een streep door de WK-droom van Krul te zetten.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

Lees hier meer over het besluit van Tim Krul


El Mundo openbaart 'brute' voorwaarden die Messi stelde bij contractverlenging
El Mundo heeft beslag weten te leggen op het eisenpakket van Lionel Messi bij zijn nooit voltooide contractverlenging bij Barcelona in 2020. De Spaanse krant wist e-mails te onderscheppen tussen Jorge Messi, vader en belangenbehartiger van de Argentijnse sterspeler, zijn advocaten en de voormalige president Josep Maria Bartomeu en de raad van bestuur van Barça.

Klik hier voor meer details over de voorwaarden van Lionel Messi


Fabio Cannavaro heeft eerste trainersklus in Europa te pakken
Fabio Cannavaro heeft zijn eerste trainersklus in Europa te pakken, na enkele jaren in China te hebben gewerkt. De winnaar van de Ballon d'Or in 2006 tekent naar verluidt voor twee jaar bij Serie B-club Benevento. Hij vervangt Fabio Caserta die na twee nederlagen op rij, en een dertiende plek in de competitie, zijn congé kreeg.

Hier vind je meer informatie over de trainersklus van Fabio Cannavaro


FC Twente gaat in op bijzondere uitnodiging van Bryan Ruiz
Bryan Ruiz heeft zijn oude ploeg FC Twente uitgenodigd voor een afscheidswedstrijd in zijn thuisland Costa Rica, zo melden de Tukkers via de officiële kanalen. De inmiddels 37-jarige aanvallende middenvelder speelt dit seizoen voor Liga Deportivo Alajuelense en neemt op 17 december afscheid van het profvoetbal. De afscheidswedstrijd wordt gespeeld tussen FC Twente en zijn huidige ploeg, waar hij ook zijn carrière begon.

Het hele verhaal over het afscheid van Bryan Ruiz lees je hier


Harde kern van Juventus keert zich in fel statement tegen Bonucci
Leonardo Bonucci is de volgende die het moet ontgelden bij het in crisis verkerende Juventus. De verdediger is het mikpunt van kritiek en krijgt er in een online statement hard van langs van de harde kern. Aanleiding is een moment na de met 1-0 verloren uitwedstrijd van afgelopen weekend tegen hekkensluiter Monza, toen Bonucci het voortouw nam om zich te verontschuldigen bij de meegereisde fans.

Lees hier het complete artikel over het statement jegens Bonucci

Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties