Het volgende feest
begint over
:
:
:
Days
Hours
Mins
Secs
Japan
Japan
vs
Costa Rica
Costa Rica
Dolenthousiaste Saoediër verklapt wat hij in het gezicht van Messi schreeuwde
Woensdag, 23 november 2022 om 12:49 • Jordi TomasowaLaatste update: 13:48

Ali Al-Bulayhi kon zijn geluk maandag niet op bij de 1-2 zege van Saoedi-Arabië op Argentinië. De 33-jarige verdediger liet zijn emoties de vrije loop door richting Lionel Messi te lopen en hem toe te schreeuwen. Tegenover GOAL onthulde Al-Bulayhi wat hij tegen de aanvoerder van Argentinië zei.

De Saoedische verdediger klopte Messi enkele keren op de rug om zijn aandacht te trekken en hem vervolgens enkele woorden toe te bijten. "Ik vertelde Messi meerdere malen dat hij niet zou gaan winnen", onthulde Al-Bulayhi na de sensationele zege op Argentinië. Messi keek de verdediger hierna enigszins verbouwereerd aan, daar hij Al-Bulayhi niet leek te verstaan.

De Saoedische overwinning op titelfavoriet Argentinië was maandag wereldwijd groot nieuws. Koning Salman van Saoedi-Arabië kondigde voor woensdag zelfs een nationale feestdag af. Iedereen uit het land heeft woensdag vrij om zo optimaal te kunnen genieten van de historische overwinning op het team van Messi.

De overwinning van Saoedi-Arabië op Argentinië maakte een einde aan een reeks van 36 duels zonder verlies van la Albiceleste. In eerste instantie kwam Saoedi-Arabië er nauwelijks aan te pas en zette Messi Argentinië op 1-0. Direct na rust was Saoedi-Arabië echter twee keer trefzeker. De Argentijnen zagen in de eerste helft drie doelpunten afgekeurd worden vanwege buitenspel en slaagden er uiteindelijk niet meer in om een punt aan het openingsduel over te houden.

 
Wereldkampioenschappen
 
Argentinië
 
Saudi Arabia

>
World Cup
Argentinië
1
2
Saudi Arabia
Dinsdag, 22 november 2022 om 11:00
Meer nieuws
   
00:30
00:30
UniBoost: een odd van 50.00 voor een zege van Oranje op Qatar!
0
   
23:33
23:33
Eden Hazard vol ongeloof na vraag van Egyptische journalist over gewicht
16
   
23:11
23:11
Derksen: 'Hij is altijd boos, maar ik zou hem eerder inzetten dan Simons'
33
   
22:32
22:32
WK-blog: Messi slaat toe en houdt WK-droom van Argentinië levend
58
   
22:29
22:29
Het WK van 2022: het programma, alle uitslagen en de standen
30
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties