<
>
In de wandelgangen
Fulham ziet Nederlands alternatief voor Van Ewijk
Dinsdag, 24 januari 2023 om 08:45

Marcelo Bielsa heeft de eerste gesprekken met Everton al achter de rug. De Argentijn, die tot afgelopen februari aan het roer stond bij Leeds United, is in beeld om de ontslagen Frank Lampard op te volgen. (Sky Sports)

Fernando Santos gaat de nieuwe bondscoach van Polen worden. De laatste plooien worden gladgestreken voordat de Portugees zijn handtekening zet onder een contract tot medio 2026. (Fabrizio Romano)

Denso Kasius is in beeld bij zowel Fulham als Sporting Portugal. De rechtsback, die afgelopen zomer verrassenderwijs van FC Utrecht naar Bologna ging, staat net als Milan van Ewijk op de shortlist van beide clubs. (De Telegraaf)

Ivan Ilic is bijna speler van Olympique Marseille. De Fransen betalen in totaal achttien miljoen euro voor de ex-NAC'er, die nu nog onder contract staat bij Hellas Verona. (Fabrizio Romano)

Olivier Giroud hint op een overstap naar de Verenigde Staten. De Fransman zegt graag te willen verlengen bij AC Milan, maar als hij geen aanbieding krijgt een 'exotische stap als de MLS' te overwegen. (Canal Football Club)

Tottenham Hotspur hervat de gesprekken met Sporting Portugal over Pedro Porro. The Spurs willen vooralsnog minimaal 37 miljoen euro plus een speler geven voor de back, maar lijken dieper in de buidel te moeten tasten. (Fabrizio Romano)

Poll
Kan Denzo Kasius het niveau van Fulham aan, denk je?
Ja
Nee
Ik ken de speler niet (goed genoeg)
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties