FAQ (Wedstrijden)

Of terug naar het overzicht met FAQ's


Live wedstrijden op Voetbalzone
In het blok Wedstrijden op de frontpage kun je zien welke wedstrijden er in de komende dagen worden gespeeld. Je kunt hier alle informatie vinden over de te spelen wedstrijden: achtergrondinformatie, wedstrijddetails en opstellingen. Tevens kun je voor wedstrijden zelf een voorbeschouwing doen.

Vanaf 10 minuten vòòr tot 10 minuten na de wedstrijd is er de mogelijkheid om live mee te praten. Tenslotte kun je, als de wedstrijd is afgelopen, zelf een nabeschouwing doen.

Hoe kan ik een voor- of nabeschouwing doen?
Als je op een wedstrijd klikt op Voetbalzone dan zie je de volgende tabbladen :Vanaf 7 dagen voor een wedstrijd totdat de wedstrijd aanvangt kun je op het tabblad ‘Voorbeschouwing’ jouw voorspelling doen. Nadat de wedstrijd is begonnen kun je hier zien hoe de bezoekers van Voetbalzone tegen deze wedstrijd aankijken.

Hetzelfde geldt voor de nabeschouwing. Op het gelijknamige tabblad kun je, als een wedstrijd is afgelopen, ook een nabeschouwing doen. Nadat je je nabeschouwing hebt gedaan kun je in dit tabblad zien wat de Voetbalzone-bezoekers van de wedstrijd vonden.

Wat houdt dat in, Live meepraten?
Op het tabblad ‘Live meepraten’ is er vanaf 10 minuten vóór een wedstrijd tot 10 minuten na afloop ervan de mogelijkheid om mee te praten tijdens een wedstrijd. Anders dan bij de normale topics worden hier minder eisen gesteld aan onderbouwing van berichten, en kan hier leuk worden gechat tijdens wedstrijden. Vanzelfsprekend dienen ook hier de fatsoensregels op Voetbalzone in acht te worden genomen.