Laatste discussies op het voetbalnieuws
 
16 februari om 22:47
Zwak.. meer valt er niet te zeggen. Maar echt zwak. Tegen een city of Liverpool worden ze overlopen. Totaal niet in vorm. Typisch barca, wanneer het moet staan ze er niet
 
16 februari om 22:44
Iedereen die zegt dat Barca zal aftakelen zodra Messi stopt, ziet het helemaal verkeerd. Messi is de reden dat Barca nu wereldtop is, maar de club is nu doodziek en dat komt ook door Messi. Ik word hier woest van. Dembele die keer op keer genegeerd wordt, het feit dat Suarez, Alba en Roberto ongenaakbaar zijn... Dat Valverde mag aanblijven bij Barca. Messi is daar de oorzaak van. Van deze coach mag hij lekker 90 minuten lang wandelen en hoeft hij geen druk te zetten. Ik mis Guardiola, de echte baas van Barca.

Ik wil wel afsluiten met een positieve noot. 2 lichtpuntjes waren de prestatie van Alena en de invalbeurt van Coutinho. Ook goed dat Dembele weer 70 minuten heeft gespeeld. Heeft die nodig om terug wedstrijdritme te pakken na zijn blessure.
 
16 februari om 22:44
Suarez man... Wel een sterke tweede helft van Vidal.
 
16 februari om 22:44
Het leek me vandaag een ideaal moment om spelers als Jean-Clair Todibo (schijnt op de trainingen een uitstekende indruk te maken), Juan Miranda, Carles Aleñá (mocht vandaag verdiend vanaf het eerste moment beginnen) of Riqui Puig speelminuten te geven. Met een comfortabele voorsprong in La Liga kan Ernesto Valverde het zich veroorloven om de prioriteit bij de Champions League te leggen. En kreeg Kevin-Prince Boateng de kans om zijn toegevoegde waarde te tonen aan Camp Nou. En het antwoord van de Ghanees was duidelijk; hij komt in alle aspecten tekort voor Barcelona. Zijn handelingssnelheid was beschamend laag, technisch leek hij niet mee te kunnen en kon buiten wat nutteloze terugspeelballen naar het middenveld eigenlijk niets toevoegen als aanspeelpunt voorin. Kortom, wat mij betreft heeft hij zijn laatste minuut al gespeeld voor de club. Dan heb ik liever dat Abel Ruiz die speelminuten krijgt, zelfs als dat betekent dat hij de nodige psychologische begeleiding moet krijgen van de club. Alles beter dan Kevin-Prince Boateng.

Jordi Masip maakte daarentegen een ijzersterke indruk als doelman van Valladolid in het stadion waar hij als kind al van droomde. Speelde jarenlang voor (jeugdelftallen van) Barcelona, maar kreeg uiteindelijk niet het vertrouwen om meer dan derde doelman te worden in Camp Nou. Geweldig om hem nu dan bij Valladolid te zien schitteren tegen Barcelona!

De wedstrijd was trouwens niet bijster interessant; Barcelona had misschien wel vijf keer vaker kunnen scoren en de arbitrage was (ondanks dat het geen belangrijke gevolgen had) werkelijk beschamend slecht. Sierd de Vos gaf het al treffend aan; die man komt met een blindengeleidehond en wit-roodgestreepte stok het stadion binnen.
 
16 februari om 22:30
Ik sta echt te trillen om me benen toen ik las,kon helaas niet de wedstrijd zien, dat Piatek de 2e maakte. Pato was de laatste(dik 10 jaar geleden ofz, die zo goed was en zovaak scoorde. Ik ben zo trots en blij. Milan op de weg terug! Forza Milan en forza Piatek!
 
16 februari om 22:28
Waarom wissel je hem nou weer in de 65ste minuut.. voor de rest doet Gatusso het uitstekend maar zijn wissels zijn vaak niet top. Blij met de overwinning
 
16 februari om 22:13
Opluchting? Punt gewonnen? Met deze mentaliteit, ga je nog heel veel punten verliezen kerel.

Gewoon weer bizar slecht vandaag. Niks geleerd van vorige week, en mag je heel blij zijn dat je nog een punt pakt, want anders was de kans groot dat je volgende week de koppositie kwijt was. Als je ff snel ervan uit gaat dat Ajax morgen wint en uithaalt en volgende week tegen Ado.

Verder schrik ik wel hoor van het spel van Psv. Zo hard achteruit gegaan sinds de winterstop. En van Lozano schrik ik helemaal. Alsof die er geen zin in heeft. Zo slecht weer vandaag, en werd terecht gewisseld in de rust.
 
16 februari om 22:08
Bizar dat ze het nergens hebben over het afgekeurde doelpunt van Psv. Bij Fox hebben ze er met geen woord over gerept, best treurig eigenlijk. Benieuwd of het wel in de samenvatting van de NOS zit.
 
16 februari om 22:06
Opluchting???? Hoe dan! Zo`n late goal interesseert me weinig. Daar zijn de problemen te groot voor.
Dit was on-ge-loof-lijk slecht. Je verliest 2 punten. Zo kijk ik er naar. Wanneer of hoelaat je scoort kan me niks schelen. Op de Jong na was iedereen onthutsend slecht. Mensen die nu blij zijn met een punt hebben de wedstrijd niet gezien. Het is nu week in week uit slap beginnen, geen beleving en pas als we we weer eens achter staan gaan we eens iets doen. De knuppel moet in het hoenderhok (lees: de herdgang)

Keeper: slecht, pakt niks meer.
Backs: uit vorm.
CV`s: mwah.
Rosario en Hendrix: hoe dan ook, 1 van de twee moet er uit. Mij om het even wie.
Lozano: waarom doet hij eigenlijk nog mee?
Bergwijn: uit vorm, maar doet zijn best.
Pereiro: doet zijn best.
De Jong: kan het ook niet alleen.

Vooral het middenveld met Hendrix en Rosario is voor PSV begrippen om te huilen. Wat voegen ze nu eigenlijk toe? Een balletje onderscheppen...... leuk hoor, maar opbouwend heb je er helemaal niets aan. Eén van de twee moet eruit. Om het even voor wie, slechter kán niet. Er moet meer voetbal én gif op het middenveld komen.
 
16 februari om 22:05
Ik wil geen Lucky Ajax meer horen hoor haha maar dit houdt het een keer op. Zoet ben ik blij dat hij geen eerste keeper is van het Nederlands elftal. Titel strijd wordt spannend
 
16 februari om 22:04
Ongelofelijk...volgens mij de 10e x een goal in blessuretijd(1e of 2e helft) mazzel of kunde?
 
16 februari om 21:50
Ik heb vanaf minuut 30 gekeken, maar geen enkele keer een normale aanval van psv. Alles werd lang gespeeld en dan hopen. Van Bommel moet echt iets gaan veranderen, want dit geluk houdt een keer op. Maarja, zolang er punten worden gepakt zal die zo doorgaan. Onder het mom “het hoeft niet mooi”
 
16 februari om 21:46
Waarom lees je nergens in dit artikel iets over de (vermoedelijk) onterechte afgekeurde goal van psv?
 
16 februari om 21:45
Belachelijk dat die Lammers niet gewisseld werd, heeft echt geen 1 bal goed geraakt. Bizar
 
16 februari om 21:44
Nou, nou, nou. Opnieuw mag je een blij zijn met een punt uit een kansloze positie.

Maar opnieuw moet je je dood schamen voor de eerste helft. Net zoals vorige week tegen Utrecht, begin je zo ongelooflijk slap en slecht aan de wedstrijd en kom je snel 1-0 achter. Dan loop je direct achter de feiten aan, en krijg je ook nog is de 2-0 tegen omdat men nog niet helemaal wakker is. Sterker nog, helemaal niet wakker want er gewoon vrolijk slap gespeeld.

Nou moet ik ook zeggen dat we ook veel pech hadden. Ballen op de lat en paal, afgekeurde goal, en Heerenveen de eerste twee keer op doel, en meteen is het raak. Dat is beetje het verhaal van PSV na de winterstop. Iedere schot van de tegenstander, gaat er direct in.

Lozano moet verder echt in de spiegels kijken. Ongelooflijk slecht, en ik zou gewoon Gakpo in de basis zetten volgende week tegen Feyenoord.

Verder tja. Laten we maar opnieuw zeggen dat PSV op karakter weer een punt pakt in de tweede helft. Maar je schiet er ongelooflijk weinig op. Je verspeelt vier punten in twee weken. Heel erg jammer.
 
16 februari om 21:43
Jammer dat PSV uiteindelijk in de laatste seconden nog gelijk wist te maken, want als Ajacied had ik natuurlijk gehoopt dat PSV tegen een nederlaag aan zou lopen maar uiteindelijk laten ze toch punten liggen.

PSV speelde niet best, maar toch houden ze er een punt aan over. Persoonlijk vind ik het als Ajacied toch wel vervelend dat je gewoon weet dat PSV 9 van de 10x toch terugkomt van een achterstand en er dan telkens minimaal een gelijkspel weet uit te slepen.

Nu hopen dat Ajax er morgen wel van weet te profiteren en niet als eerder dit kalenderjaar tegen Heerenveen en Heracles punten laat liggen, want dat zal wel weer typisch Ajax zijn om dan morgen tegen NAC Breda punten te laten liggen en zeker omdat zowel PSV als Ajax sinds de winterstop allesbehalve goed in vorm zijn.
 
16 februari om 21:43
Waarom krijgen andere trainers een rode kaart als ze commentaar geven op de leiding maar Van Bommel slechts geel? Word tijd dat dat opgewonden standje eens een week of 2 op de tribune gezet word met zijn overdreven gedrag.
 
16 februari om 21:43
Heerenveen jammer voor jullie en ons dat Psv nog zo laat scoort, maar het is wel een kwaliteit.

Spanning is weer terug in de competitie, Heerenveen bedankt.:8
 
16 februari om 21:42
Jammer maar ik reken er op dat ploegen nooit is stand houden tegen psVar. Ze zijn minder gemotiveerd dan tegen Ajax. Tevens... hoe komen ze aan 5min blessuretijd???
 
16 februari om 21:42
Lozano wat een flikker ben jij zeg zo ons in de steek laten!
 
16 februari om 21:42
Psv verdiende meer, maar helaas. Snap niet dat de VAR met 8 schermen ziet dat Pieri geen tweede geel had moeten krijgen. Daarbij weer veel pech helaas. Er moet bij worden gezegd dat Heerenveen zich knap heeft verweerd.
 
16 februari om 21:41
Ik zei het in het praattopic al: PSV scoort gewoon de 2-2 in de laatste minuten. Echt bizar hoeveel geluk je elke keer kan hebben in de allerlaatste fase van de wedstrijd.
 
16 februari om 21:41
90 +5, veeg mij maar op. Dit is niet grappig meer......
 
16 februari om 21:41
Geen beste pot van Psv. Je ziet al aankomen dat ze nog met een punt naar huis gaan. Dat is ook een kwaliteit.

Maar als je ook in zulke wedstrijden punten blijft pakken dan word je kampioen.
 
16 februari om 21:41
Wat mij betreft is de crisis compleet. Prutsers! Meer kan ik er niet van maken.
 
16 februari om 21:41
PSV wordt geen kampioen dat is wat zeker is. Wat een slechte ploeg is dat zeg.
 
16 februari om 21:41
Pfff Ajax mag psv echt bedanken dat ze ons in leven houden. Vorige week vreesde ik 8 punten achter en morgen kunnen het er weer 4 worden. Wel jammer dat ze beide keren nog een extra bonuspunt pakte vlak voor tijd, maar puntverlies is goed genoeg.
 
16 februari om 21:41
De hele competitie ligt weer open, dat had ik vorige week niet bepaald gedacht na Almelo uit.
 
16 februari om 21:41
Buiten dat PSV vandaag ongelofelijk veel pech had, is de voorspelbaarheid in het spel niet om aan te zien. Het enige wapenfeit lijkt de lange bal op De Jong te zijn, nu de buitenspelers hopeloos uit vorm zijn.