Laatste discussies op het voetbalnieuws
 
16 oktober om 00:18
Van mij mag hij altijd komen, het is niet alsof we onbekend zijn met snelle jongens zonder voetbaltalent ;)
 
15 oktober om 23:56
Overdrijven is ook een vak .... redelijke eerste helft , en in de 2e helft was hij feitelijk onzichtbaar. Men papegaait elkaar maar na , het ziet er prachtig uit maar hoe vaak is hij dit seizoen bepalend geweest voor het score verloop van een wedstrijd ? Zijn rendement moet echt omhoog , en 15 meter rennen voor een pass van 5 meter oogt leuk , maar andersom is toch echt effectiever.
 
15 oktober om 23:54
Hij komt toch niet bij Ajax vandaan? Speelt er pas vanaf z'n 19e.

Jammer ook dat hij nooit voor ons heeft gespeeld terwijl hij uit een Feyenoord familie komt en uit rijnmond komt. Maar goed, scouting was niet van hem overtuigd.
 
15 oktober om 22:46
Lekker belangrijk. !-2, 2-1 2-2. Zijn er supporters van PSV en Ajax die zich zelfs daar druk over maken ?
Volgend jaar lopen er drie van die te vroeg gefrustreerde Ajacieden bij PSV en andersom.en als ze 18 zijn dan komt Mino langs om het helemaal te verzieken voor onze clubs,
 
15 oktober om 22:44
Wordt de titel niet overdreven? Ik heb alleen de stats gezien maar de stats zeggen 70% balbezit spanje en spanje heeft in totaal 20 kansen gehad. Ook 2 gescoord. Zo kansloos lijk mij dat niet....
 
15 oktober om 22:27
Wel jammer dat Belgie nu denkt zo superieur te zijn ,
maar nog nooit een prijs heeft gewonnen.
Ook met deze huidige "gouden" generatie niet ..

En nu al een excuses inbouwt voor er 1 bal getrapt is,

"mertens benadrukt dat Belgiã« de oefeninterland tegen Nederland serieus neemt, ook al gaat bondscoach Roberto Martinez enkele wijzigingen doorvoeren ten opzichte van het duel met Zwitserland "
 
15 oktober om 22:26
Nou wil ik niet zeuren of de calimero uithangen. Maar ik vind het wel heel bijzonder dat in een artikel over een wedstrijd die Jong PSV thuis speelde en ook nog wint, het hele artikel over Jong Ajax gaat. Heeft niks met clicks of wat dan ook te maken in dit geval. En ja, Jong Ajax was beter en had meer kansen maar Jong PSV wordt gewoon nauwelijks benoemd in een wedstrijd die ze, nogmaals, winnen en thuis spelen.
 
15 oktober om 22:17
kwam deze Andersen van Twente ook weer uit de koker van Van Leeuwen?
 
15 oktober om 22:14
dat kunnen we pas zeggen als we ons weer een keer kwalificeren voor een eindtoernooi. vergeet niet dat Duitsland en Portugal landen waren die aanvielen en dat wij toen vanuit de counter de ruimtes kregen om toe te slaan. Oranje heeft juist al jaren problemen met landen als Zweden en Ijsland de de pot dicht gooien waardoor wij het spel moeten maken en er niet doorheen komen

vooropgesteld heb ik veel vertrouwen in deze selectie en zie ik veel grote talenten lopen maar laten we na de 2 afgelopen decepties in de kwalificaties weer niet te vroeg gaan juichen. de wedstrijden die echt ergens omgaan hebben we nog niet gehad en die krijgen we pas in de kwalificatie straks
 
15 oktober om 22:11
Ik word helemaal leip van deze psv. We verliezen zovaak van hun, dat ik er moedeloos van word. Zijn we beter is nooit garantie voor een overwinning. Zijn zij beter, krijgen we standaard pakslagen.
 
15 oktober om 22:09
Hahaha, Frankrijk doet ook gewoon geen enkele moeite om hem te binden. Net zoals Laporte, die al een paar keer gedreigd heeft om voor Spanje te kiezen. Deschamps negeert hem nog steeds rustig.
 
15 oktober om 22:04
En ook Piroe begint zich te ontwikkelen. Vorig seizoen was die goed in jeugdwedstrijden maar had hij vaak nog wat moeite tegen volwassen profs maar nu begint ook dat te lopen. Das toch een goede stap die hij aan het zetten is. Fijn dat hij meer en meer richting het eerste komt. Voor de rest vond ik het een tegenvallend duel. Had toch meer verwacht van een wedstrijd met zoveel talenten.
 
15 oktober om 21:59
30 maart: Jong Ajax - Jong PSV 0-3
15 april: PSV-Ajax: 3-0
23 september: PSV-Ajax 3-0
15 oktober: Jong PSV - Jong Ajax 2-1

:f

Deze overwinning was de minste. Geluk dat Ajax bijzonder matig was in de afronding. Op basis van het spel hadden zij 3 punten verdiend.
 
15 oktober om 21:58
Bizar dat Jong Ajax deze pot verliest, als ze zo clinisch waren als Jong PSV hadden ze er hier minimaal 6 ingeschoten. Nu scoor je een gelukkig afstandsschot na blunder keeper Jong PSV (die dat dubbel en dwars goed maakte later in de pot met 3 hele goede saves nog) wat vooral bizar om te zien was was het centrale duo achterin bij Ajax, dat moet toch wel slechtste centrum zijn dat in profvoetbal heeft gespeeld dit seizoen. Solomons aan de bal slechter dan de gemiddelde keeper en defensief icm Kemper niet goed genoeg. Qua spel was het eigenlijk helemaal niet slecht hij Jong Ajax. De debutanten Dest en vooral Timber lieten zich aan de bal goed zien, Brobbey en Taylor anoniem debuut (nieuwe nummer 2 en 3 qua jongste debutant namens Ajax in profvoetbal) uiteindelijk in laatste fase merk je dat je team fysiek niet genoeg meer had om nog gelijk te trekken, wat niet vreemd is als je in hoofd houd dat er 9(!) spelers in selectie zaten vandaag die jonger waren dan de jongste bij Jong PSV. Kotarski met uitkomen vandaag matig maar daar leert hij ook weer van, al met al tevreden over alles behalve de uitslag. Nu op naar volgende pot.
 
15 oktober om 21:57
Ach 14 spelers wat een gejank. Je mag er maar 11 opstellen hoe kun je er dan 14 missen. Daarnaast speelden er nog spelers mee die regelmatig in jong spelen, dus ik begrijp dit zielige gedrag van reiziger niet. Alsof psv iedereen aan boord heeft. Daarom ook verloren. Verkeerde mindset van trainer. Die zal nou de interland week ook wel als excuus gebruiken. Zo kom je er nooit natuurlijk.
 
15 oktober om 21:54
Iedereen zal waarschijnlijk drukken op ‘ik heb de wedstrijd niet gezien’. Nee maar Ajax wordt toch wel kampioen net als het eerste. Niet weer dat bluffen maar srs ik denk het oprecht.
 
15 oktober om 21:40
Reiziger gaat hier zo goed mee om! Daar kunnen alle andere huilende en over competitie vervalsing schreeuwende mensen een voorbeeld aan nemen! Ik zit die wedstrijd te kijken en moet zeggen dat als je 14 spelers mist het best knap is dat je nog steeds in de wedstrijd zit in de 81e minuut en 2-1 achter maar wel 2 keer de lat geraakt en een gelijkspel zou verdiend zijn. Het is voor Ajax en PSV en hun talenten echt een zegening om in de keukenkampioen divisie uit te mogen komen en reiziger gedraagt zich daar ook naar!
 
15 oktober om 21:39
Op hoop op die reden. Die heeft behoorlijk wat talent en hoop dat hij onze topspits wordt in oranje.
 
15 oktober om 21:30
En Jong PSV is compleet? De Knvb laat die clubs niet voor niks nu tegen elkaar spelen. Ze doen ook voor spek en bonen mee, dus niet klagen.
 
15 oktober om 21:23
Nu moet alleen Donyell Malen, Kluivert, Gravenberch en Unuvar goed doorontwikkelen. Dat zijn precies spelers die Nederland nodig heeft om de wereldtop te kunnen halen. Voorin is het gewoon magertjes en op het middenveld ontbreekt het (nog) aan spelers die zieke skills hebben. Donny van de Beek is in potentie beter dan Wijnaldum en alle andere middenvelders in Nederland. Frenkie is de beste dribbelende middenvelder. Gravenberch heeft net als De Ligt gewoon zoveel klasse het is niet normaal hoe kalm hij kan wegdraaien en nog de bal in de juiste voeten kan aanspelen. Unuvar is een leuke vleugelaanvaller of schaduwspits. Eentje die echt zeer scherp is voor het doel. Met hem weet je gewoon dat er elk seizoen 40 doelpunten vallen. Die man heeft een mega scoringsdrift en is technisch van wereldklasse. Persoonlijk schat ik Unuvar nog iets hoger in dan Frenkie in potentie. Hij is namelijk veel meedogenlozer en veel volwassener aan de bal.
 
15 oktober om 21:19
Jongens kom op hee... 1 zwaluw... Koeman zei het zelf al terecht dat als Duitsland een goal maakt de pot heel anders had kunnen lopen. Soms zit het mee en soms zit het tegen. Onder Blind zat alles tegen. Die had tegen Duitsland 5 afzeggingen gehad en een eigen goal meegepakt.
 
15 oktober om 21:16
Tsja, de afgelopen jaren heb ik zoveel "kometen" gezien... Kongolo, Vilhena, Malacia, Boetius, El Ghazi, Kishna, Riedewald, Bazoer, Willems, Karsdorp, Tete, Klaassen, Castaignos, Indi... Om er maar een paar te noemen.. En dan is het ook nog maar de vraag hoe Kluivert het bijvoorbeeld gaat doen.. Kortom, laten we hopen dat er nu echt weer een lichting is die de potentie en verwachtingen ook echt waar gaat maken..
 
15 oktober om 21:09
En dan klagen de andere KKD teams meteen over 'competitievervalsing' als er 1 keer een speler als Dolberg terugkomt van een blessure en een potje meedoet met Jong... Zie hier het resultaat van de jaarlijkse carrousel wegens jeugdinterland voetbal! Hoor je Reiziger nu ook huilen? Vind het altijd maar gezeur.
 
15 oktober om 20:58
Vind eigelijk de arrogantie van de Belgen nog minder op zijn plaats. België heeft op 2018 na daadwerkelijk nooit echt meegedaan om een titel. Zijn altijd figurant geweest maar als je nu hoort praten doen ze net of ze van het kaliber Brazilië of Italië zijn. Pas op de plaats zou meer sieren en tegelijkertijd moeten ze ook beseffen dat ondanks ze een hele goede ploeg hebben dat ze de afgelopen jaren alleen maar Brazilië hebben verslagen als groot voetballand.....
 
15 oktober om 20:50
Ik mag hopen dat de KNVB volgend jaar beter naar de wedstrijdplanning gaat kijken. Gezien de vele (jeugd)internationals kan je de KK divisie niet zomaar daar laten lopen tijdens een interland periode. Zeker de jeugdteams hebben hier last van maar ook Twente en Drommel o.a. laatst.
 
15 oktober om 20:44
Ach ja, een paar jaar geleden hadden de Belgen niet verwacht dat we zo goed kunnen fietsen. De gemiddelde wielerfan in België kijkt al een paar jaar de ogen uit maar dat is over een paar jaar geheid weer andersom. Zelfde geldt voor het voetbal. Een jammerlijke beslissing heeft er ooit voor gezorgd dat we niet meer in hetzelfde land wonen. Als we het beste uit beide landen hadden kunnen gebruiken, had er zeker al een Wereldbeker gestaan in de Lage Landen.
 
15 oktober om 20:41
Best lachwekkend wanneer je net hoort dat Derksen en Gijp de wedstrijd tegen Duitsland niet eens (live) gezien hebben. Derksen had nog een alibie met theater maar Gijp ging liever wat eten in Rotterdam. Ben je dan een echte liefhebber die zich verheugt op zo’n wedstrijd?
 
15 oktober om 20:36
Leuk voor de Belgen dat ze een gouden generatie hebben maarja wat hebben ze nou eigenlijk gepresteerd buiten die halve finale op een uitermate zwak WK. Dit was het slechtste WK wat ik in mn leven heb meegemaakt en heb er toch al aardig wat gezien. Vind het een beetje arrogant dat België nou net doet of wij een B-land zijn en dat zij zo goed zijn maar met alleen goede spelers kom je er niet..
 
15 oktober om 20:34
Tigiev gedroeg zich in dat filmpje gelukkig wel wat rustiger dan Kokorin en Mamaev, maar het is als voetballer niet slim om bij dit soort zaken betrokken te zijn. Hoop voor hem dat het allemaal meevalt.
 
15 oktober om 20:31
Onzin. Hij weet ook wel dat hij bij dit fenomenale Franse elftal never nooit speeltijd gaat krijgen. Zelfs de middenvelders op de bank zijn stukken beter als dat hij is. Als hij echt voor hun wilde spelen dan had hij vanaf het begin voor CAR gekozen.