Laatste discussies op het voetbalnieuws
 
18 december om 18:19
Jammer, had hem graag transfervrij naar Amsterdam zien komen deze zomer, al sluit ik niet uit dat dit alsnog gebeurd, op dit moment heeft Ajax voldoende geld om vertrekkende spelers te vervangen met goede opvolgers, Jan kan nu nog wel een paar jaar mee, als hij nog een aantal jaar wacht dan zal het in een rol als die van Huntelaar worden.
 
18 december om 18:16
Was te verwachten. Ben benieuwd of Tottenham hem deze zomer al wil laten gaan. Ik denk het niet eerlijk gezegd aangezien Alderweireld wel weg zal gaan. En dan vraag ik me af of hij over anderhalf jaar nog van toegevoegde waarde zal zijn voor Ajax...
 
18 december om 18:06
Met welke spelers houdt Ac Milan zich nou meebezig , zo zal het er nooit op vooruit gaan.
 
18 december om 18:01
Even serieus ik snap dat Ajax "hot " is, maar dit is al het 17e!!!! Artikel vandaag over Ajax. Iets met clicks, dat snap ik ook wel, maar behoorlijk overdone
 
18 december om 17:47
Goede huur optie voor een Fc Emmen, is voor hem bikkelen en op niveau komen en Emmen is dit type speler nodig.. plus nog een scorende spits
 
18 december om 17:47
Geeft alleen maar aan hoe diep het zit bij Pogba.
 
18 december om 17:39
Triest? 25 miljoen en lekker naar zijn huis in Portugal, kan slechter....de man hoeft nooit meer te werken. Klinkt dat triest...?
 
18 december om 17:38
Deze optie is vooral gelicht om hem niet transfervrij te zien vertrekken komende zomer, want om nu te beweren dat hij momenteel echt een kans maakt om zich terug te knokken lijkt me ook niet realistisch.

Een linksback is hij sowieso niet, dus op die positie zie ik hem al helemaal niet terecht komen, op het middenveld lopen gewoon teveel jongens die beter zijn en het momenteel als eenheid goed doen.

Verhuren in de winter zou goed zijn, maar dan vooral om nog enigszins een transfersom te kunnen vragen komende zomer.

Nou zal hij wellicht de kans nog krijgen komende zomer om een plek in de selectie te veroveren, toch geloof ik er niet meer in met die jongen, te vaak geblesseerd geweest en tevens te lang niet op zijn originele positie gespeeld.

Ik zou een club als AZ wel wat voor hem vinden, want het is natuurlijk niet zo dat die jongen er niks van kan en het helemaal over is voor hem, als hij naar de subtop gaat en aan spelen toe komt dan zou hij zijn carriere weer uit het slop kunnen trekken, bij Ajax is daar vrees ik de concurrentie te groot voor en de druk/verwachtingen te hoog.
 
18 december om 17:30
Als hij echt fit is en een Eredivisieclub garandeert hem minuten dan moet ie het misschien maar doen. Ik denk dan aan een Willem II, Fortuna of Nac want geen kunstgras. Heerenveen zal hem niet voor een half jaar willen huren gok ik maar wellicht voor 1,5 jaar?
 
18 december om 17:03
Oh en hier was die wel aanwezig, maar niet bij de ballon"dor. Wat een slapjanus en slechte verliezer.
 
18 december om 17:02
Die viespeukerij zijn we niet zo goed in hier, dat moet je lekker aan de Zuid Europeanen laten. Tegen Portugal probeerden we dat ook steeds tevergeefs. Gewoon voetballen.
 
18 december om 17:01
Nee, Woodward is de man die structureel veel te veel geld spendeert aan matige spelers waar trainers niet op zitten te wachten. Mourinho is dan wel verantwoordelijk voor het spel, maar Woodward is verantwoordelijk voor het aanstellen van Mourinho.

Drie trainers in 5 jaar, afgegleden van de Europese top naar een Europese subtopper, weinig gepresteerd in zowel de Champions League (als ze zich al plaatsten) als de Premier League en voetbaltechnisch is het ook een grote puinhoop waarbij de club van de een naar de andere scout afscheid neemt.

Natuurlijk heeft Mourinho net als Van Gaal en Moyes fouten gemaakt, maar Woodward stelt ze aan en elke trainer maakt fouten. Verder: Als Woodward Mourinho (en de andere twee ex-coaches) alles gegeven heeft wat ze willen, waarom lopen ze dan alle drie te klagen over het transferbeleid? Waar rook is, is vuur en vooral als drie verschillende coaches min of meer hetzelfde zeggen.
 
18 december om 16:43
Zal ik eens een naam noemen die naar mijn idee Mourinho op zou kunnen volgen?

Peter Bosz...

Heeft met Ajax de EL finale gespeeld tegen Man UTD en maakte in dat jaar indruk met zijn speelstijl. Bij Dortmund liep het de eerste wedstrijden ook fantastisch. Hij kan het publiek weer laten genieten.
 
18 december om 16:38
Eindelijk nog eens een waardering voor deze kleine man, kan niet wachten om tegen mijn kinderen te stoefen dat ik Leo live heb kunnen zien spelen :D
 
18 december om 16:36
Henk Spaan kerel, toch ook wel de belichaming van in het verleden blijven hangen. Waarom geven ze die man nog een podium? Nul relevantie en altijd achter de meute aanlopen met zijn mening of uitspraken. Maakt zichzelf ook hier weer mee compleet belachelijk, want als Ajax hier in mee zou gaan hebben ze bij voorbaat al geen kans, en hij doet hiermee ook zo teniet aan de mooie voetbalsport. Daarbij altijd het eeuwige er bij halen van Barcelona in welke voetbal gerelateerde context ook, wat hoogstwaarschijnlijk de enige buitenlandse club is die hij zo nu en dan volgt op televisie. Nog een nietszeggende, zelfgefabriceerde statistiek erbij (want dat is tegenwoordig hip) en hij heeft weer een flutartikel. Top. Wat een treurnis.
 
18 december om 16:35
Dat Pogba een slechte mentaliteit heeft is gewoon aangepraate onzin vanuit de media. Pogba zat gewoon in de clinch met Mourinho over de speelwijze waar hij openlijk kritiek op had. Is niet geheel toevallig dat Pogba en ook meerdere spelers niet tot hun verf komen terwijl het op papier geweldige talenten zijn.
 
18 december om 16:35
Goed punt dat Carragher maakte: Er wordt gezegd dat Mou niet de spelers kreeg die hij wilde en daardoor niet zijn gewenste spel kon spelen. Dikke onzin imo. Pep wilde Sanchez, kreeg die niet maar bleef er niet om mokken en ging door met hard werken om zijn spelers het juiste spel te laten spelen.
 
18 december om 16:34
Goed bezig Marcie, lekker opdrijven die prijs. Zoals het er nu naar uitziet gaat Ajax een dikke 150 miljoen incasseren voor de Ligt en Frenkie samen. Met de verkoop van Ziyech erbij zullen de inkomsten deze zomer tegen de 200 miljoen lopen. Dan kan je in de winter wel met een gerust hart even 20 miljoen uitgeven aan Magallan en Laniez, dat was een paar jaar terug wel anders.
 
18 december om 16:25
Ik zou als Ajax zijnde er alles aan doen ze nog een seizoen binnenboord te houden. Een basisplaats en nog eens 50 wedstrijden ervaring, CL/Comp/Beker en Oranje, erbij zou ze goed doen! Dan naar Barca om Piquet en Busguets op te volgen. Beste voor alle partijen.
 
18 december om 16:20
Pogba was idd echt een beest onder Conte en Allegri. met een goede coach die hem weet te benutten op zijn kwaliteiten en die hem belangrijk maakt zie ik hem als een van de beste middenvelders ter wereld
 
18 december om 16:19
Dit is te kortzichtig. De schuld ligt toch echt bij beide en niet alleen bij Mourinho. Pogba heeft laten zien niet altijd een goede mentaliteit te hebben en heeft simpelweg vaak absurd slecht gespeeld. Daar kan je niet als verklaring voor geven: Het ligt aan Mourinho. Als je dat beweert zijn de geniale momenten van Pogba ook ineens het werk van Mourinho.
 
18 december om 16:16
In grote wedstrijden laat die zich provoceren maar tegen Ajax is voor Real geen grote wedstrijd. Dus een totaal onzinnige reactie van Henk Spaan. Verder gaat Real echt niet stil zitten in de winterstop die gaan Hazar kopen en en nog een speler die na de winterstop nog mee kan doen.
 
18 december om 16:16
Haha Ajax toch, wat een paar wedstrijden winst met je kan doen. Nou willen ze Ramos ook uitlokken, heel schattig. Weet je ik ga niet al teveel woorden hier vuil aan maken, maar in de volgende ronde zal Real Madrid zitten en niet Ajax.
 
18 december om 16:15
imo onbegrijpelijk dat clubs nog met deze man in zee gaan. hij creeert een hoop onrust en zet je club voor paal door zich te gedragen als een totale malloot langs het veld en in de media en het voetbal is ook nog eens om te huilen.

het is een coach die succes bij elkaar kon kopen in zijn goede jaren, maar spelers maakt hij al heel lang niet meer beter
 
18 december om 16:04
Zeer sportieve opmerking van meneer Spaan. Natuurlijk staat Ramos bekend als heethoofd, maar 5 keer rood tegen Barcelona in tientallen wedstrijden vind ik nog niet eens zo heel extreem. Die Ramos van Roda destijds was een stuk erger. Nee, ik denk niet dat Ramos zich zo makkelijk uit de tent laat lokken door volkomen onbekenden (voor hem). Hij is professioneel genoeg om over 2 wedstrijden geen rood te pakken denk ik.
 
18 december om 16:03
Ajax moet hem zsm vastleggen! Goeie prijs betalen, Cassiera erbij en hopsa. Bij Ajax kan hij flink wat wedstrijden spelen in het roulatie systeem en zich zo doorontwikkelen! Verder zou Ajax er goed aan doen meer te scouten in Japan en Zuid-Korea. Er loopt veel talent rond daar.
 
18 december om 16:03
Ajax moet hem zsm vastleggen! Goeie prijs betalen, Cassiera erbij en hopsa. Bij Ajax kan hij flink wat wedstrijden spelen in het roulatie systeem en zich zo doorontwikkelen! Verder zou Ajax er goed aan doen meer te scouten in Japan en Zuid-Korea. Er loopt veel talent rond daar.
 
18 december om 16:03
Wat is dit in godsnaam voor een inbreng......? Als Ajax moet winnen met rood aannaaien dan lijkt me dat niet het streven.....
 
18 december om 16:03
Ajax moet hem zsm vastleggen! Goeie prijs betalen, Cassiera erbij en hopsa. Bij Ajax kan hij flink wat wedstrijden spelen in het roulatie systeem en zich zo doorontwikkelen! Verder zou Ajax er goed aan doen meer te scouten in Japan en Zuid-Korea. Er loopt veel talent rond daar.
 
18 december om 16:02
Er zijn nog wel meer trainers beschikbaar dan enkel Pochettino natuurlijk, en aan het eind van het seizoen vertrekken er nog wel een paar. Pellegrini zou een top naam zijn (die zit zwaar onder zijn niveau te trainen bij West Ham). Conte is ook een toptrainer. Zidane, Mancini, Blanc, Ranieri. Ancelotti maakt wellicht het jaar bij Napoli niet af. Of ze proberen het met een jonge Engelse trainer, Southgate ofzo. De druk zal dan wel immens zijn.