Laatste discussies op het voetbalnieuws
 
wve
17 juli om 13:13
Tijden veranderen. Wie had gedacht dat ajax ooit 20 miljoen gaat betalen? Beetje zielige reactie van az, den haag bepaalt niet az.
 
17 juli om 13:08
Johnsen heeft het het afgelopen seizoen goed gedaan bij ADO Den Haag, maar toch denk ik dat AZ beter verder kan kijken naar andere opties.

Zelf denk ik dat Fran Sol echt een hele goede optie voor AZ zal zijn, maar schijnbaar wilt Sol zelf alleen naar het buitenland.

 
17 juli om 13:05
Heel goed fonsie...vast houden en brood kopers lekker laten gaan,de juiste prijs vragen voor een nog 2 of 3 jaar contract dat deze Johnson nog heeft in den haag!!! AZ wil vaak voor een dubbeltje op de 1 e rij zitten!!
 
17 juli om 13:04
Ik vind dat deze selectie echt nog niet klaar is voor dit seizoen hoor. Er moeten aankopen bijkomen om het vertrek van Ronaldo op te vangen. We hebben nog alleen Odriozola binnen gehaald maar vooral de aanval is erg zwak. Asensio weet ik niet of hij er klaar voor is en Bale en Benzema scoren veels te weinig.
 
17 juli om 13:03
AZ voorheen ook niet, totdat Janssen werd verkocht. Momenteel wordt er veel betaald voor matige spelers!
 
17 juli om 12:53
Ik denk dat hij niet aan de verwachtingen kan doen en Zidane niet kan evenaren. Daarnaast is de sterspeler weg die echt opgevangen dient te worden door 2 a 3 topspelers anders speel je gewoon niet om de prijzen. Topspits is ook zeker nodig want Benzema voldoet niet meer aan de eisen van Real. Ben benieuwd hoe hij het gaat doen maar denk dat hij een erg zware periode tegemoet gaat met Real.
 
17 juli om 12:53
Je zou maar werknemer zijn bij twente en vrezen voor je baan. En dan deze berichten lezen. Fijne broodheer.
 
17 juli om 12:52
Off: Ik weet niet of ik de enige ben, maar het komt geregeld voor dat ik de video's, als deze, niet kan zien in de app (android). On: Via de website even gekeken, maar Van Bommel komt erg wijs over. Dit ziet er naar mijn mening goed uit. Er zal ook veel ontzag zijn voor Mark. Hopelijk kan Mark er wat moois van maken!
 
17 juli om 12:35
courtois is 4 keer zo goed als navas die gewoon te klein is. pff zelfs zonder verdere aankopen is real niet te kloppen. Ik zou bale of assensio in de spits zetten en isco op links.
 
17 juli om 12:12
Wat is Real Madrid dan eigenlijk van plan met Andriy Lunin, die 19-jarige keeper uit Oekraïne die ze een paar weken geleden voor 8,5 miljoen (kan nog oplopen met 5 miljoen door bonussen) hebben overgenomen van Zorya Luhansk?

Want Courtois is met z'n 26-jaar nog best jong en zeker voor een keeper, aangezien keepers meestal tot rond hun veertigste door kunnen spelen en ik vind Courtois echt een hele goede keeper, maar ik vraag me dan af of het niet handiger is om Navas voorlopig eerste keeper te laten en dan over 1 of 2 jaar Navas vervangen door deze Lunin, want hij schijnt ook een groot keeperstalent te zijn?

 
17 juli om 12:09
En daarmee gaat de carrousel op gang komen. Waar gaat Navas naartoe? Wordt Alisson nog getransfereerd? En voor wie gaat Liverpool? Dat worden een paar interessante weken denk ik.
 
17 juli om 12:02
Gaat Real zich nu serieus bezig houden met de komst van Courtois? Ze hebben met Navas voor de komende paar jaar nog een meer dan uitstekende keeper en ze zijn volgens mij wel wat aanvallende versterkingen(gegarandeerde doelpunten) nodig, na de verkoop van Ronaldo, Benzema die het niveau niet meer heeft wat Real nastreeft en de waarschijnlijke verkoop van Bale. Daar mag wel wat tegenover gaan staan.
 
17 juli om 11:57
Heeft de president van Kroatie ook gedoucht met de spelers dit wk? zou weleens de prestaties op het veld hebben kunnen bevorderen.
 
17 juli om 11:56
Ik heb dit nog nooit eerder gehoord. De trainer die mee komt douchen.
 
17 juli om 11:51
Ja het maakt allemaal niet meer uit wat je hebt uitgespookt. Zelfs als je Franse WK-ganger nu roept dat je een stokbrood in de kamermeisje dr kont heb gestopt is het alleen maar lachen en brullen, ze zijn immers wereldkampioen.
 
17 juli om 11:49
Vooral dat naakt Fortnite spelen is nuttig voor het verhaal haha. Zo'n sfeer is juist goed in een groep. Neem aan dat het wel enige borg heeft gekost? Zo heb ik ooit tijdens een trainingskamp in de gangen van het hotel een sinaasappelgevecht gehad...
 
17 juli om 11:44
Rare kerel die Rami, echt een bizarre kerel. Wie gaat er ook nog met Pamela Anderson daten na haar 500 verkeringen :d
 
17 juli om 11:41
Adil Rami..opgeroepen omdat Koscielny geblesseerd raakte, anders zat hij nu nog met zijn snor tussen de neptieten van zijn vriendin Pamela Anderson. Alhoewel..die deed misschien ook wel mee met Fornite spelen..naakt uiteraard.
 
17 juli om 11:35
Moet iedereen er echt nog achter komen dat Tadic absoluut geen nummer 10 is? Het is echt een pure links of rechtsbuiten, ondanks dat het geen klassieke Nederlandse buitenspeler is. Hij heeft andere kwaliteiten, maar het is écht een buitenspeler, met de vrijheid om naar binnen te komen. Ik zal ook maar vast voorspellen dat Tadic en Ziyech in één elftal totaal niet het effect gaat hebben wat iedereen er van verwacht. Daar kun je dan beter iemand opstellen met kwaliteiten in de 16 zoals kopkracht en afmaken. Een type Siem de Jong, ook al wordt het voetbal daar niet beter van, maar daar heb je al genoeg van als je met Blind en Frenkie de Jong op het middenveld speelt. Het wordt in ieder geval wel erg interessant zo hoe ten Hag het gaat aanpakken met deze aankopen erbij.
 
17 juli om 11:32
Niet dat ik hem graag naar Madrid zie komen, absoluut niet zelfs! Maar bij PSG vraag ik me toch af: heeft hij dat inderdaad besloten? Of is dat besluit voor hem genomen?
 
17 juli om 11:31
Er is ook 0 kans dat je Mbappe of Neymar haalt. Beide zitten nog maar een jaar bij Psg, en vooral bij Neymar zou het heel erg raar zijn als die na een jaar weer vertrekt. Mbappe zit nog wel goed daar.

Kansloos, en je moet het ook niet eens proberen. Ik denk dat Perez voor een package deal gaat met Hazard en Courtouis. Haal James terug, en dan is je selectie wel klaar. Dan zie ik alleen Navas vertrekken, want die gaat natuurlijk geen tweede viool spelen.

Dan mag Lope het uitzoeken hoe die gaat spelen.
 
17 juli om 11:29
Ja leuk, het verhaal van de brandblusser tot aan de snor. Ook profs moeten heel even het kind naar buiten laten komen. Het kan op andere manieren, maar goed, het is redelijk onschuldig. Grappig dat iedereen incl. de coach aan je snor gaat lopen zitten, er zal maar net 1 aan ze kont hebben gekrabt.
 
17 juli om 11:11
Ik stoor me echt aan die naam Keuken Kampioen Divisie. Het lijkt echt alsof het een iets comedys is, een programma op tv ofso met jandino najib amhali Haha. Ik vraag me echt af wie op deze naam is gekomen en dat de mensen daarin hebben mee gestemd, die hadden zeker paar shotjes op.
 
17 juli om 11:10
Ik heb eindelijk weer zin in het Nederlands elftal. Het zal voor de internationale volgers niet bepaald genieten zijn maar ik hoop dat Koeman er in slaagt om achterin een hecht blok neer te zetten met De Vrij, De Ligt en Van Dijk en voorin Depay en Promes optimaal kan laten renderen.

Het middenveld blijft een zorgenkindje. Ik zou denk ik met Pröpper, Wijnaldum en dan toch Blind spelen.
 
17 juli om 11:10
Het is nu wel zaak dat spelers de schroom van zich afgooien in Oranje, want als je je drie eindrondes niet plaatst brengt dat niet alleen heel veel druk met zich mee, maar ook de realiteitszin dat de opleidingsmethode dan wellicht niet meer werkt. Drie eindrondes missen is geen pech meer, mocht dat het geval zijn.
 
17 juli om 11:06
"Volgers", laat me niet lachen. Mensen denken dat als ze een like mogen geven ze ook je leven mogen bepalen, pleur toch op. Ik ben heel benieuwd naar wat we op de mat gaan leggen de komende interlands. We hebben het spelersmateriaal om ver te komen op toernooien, alleen de tactieken moeten we echt flino verbeteren. We hebben geen absolute sterspelers, maar minstens zo goede spelers als veel landen die voorbij de groepsfase voorbij zijn gekomen.
 
17 juli om 11:04
@koenwd

Je schrijft: "ik verwacht dat als Ziyech weg gaat, er weer andere spelers zullen op staan. Ziyech eist veel op en doet er niet altijd iets goeds mee... vergeet dat niet"

Maar uit zijn statistieken blijkt dat hij er in veruit de meeste gevallen wel iets goed mee doet en in de gevallen dat dat niet het geval is, dat ook nog al eens een keer komt omdat zijn ploeggenoten zijn ingevingen niet op waarde weten te schatten. Er wordt Zyech vaak verweten dat hij zo vaak de bal verliest, maar nooit dat hij hem nog veel vaker ook weer terug verovert. En bovendien lijkt het me ook volslagen logisch dat als je de bal zo vaak hebt als Zyech, je hem ook vaker verliest. Dat moet je vooral ook niet vergeten.
 
17 juli om 11:03
Niet meteen een speler waar ik heel enthousiast van word. Maar oké. Hopelijk volgen er spoedig meer spelers en kan er een team ontstaan.