Laatste discussies op het voetbalnieuws
 
20 augustus om 13:58
Hier ben ik blij mee. Geweldige gast. Ik zag hem gister al langs de lijn staan tijdens de oefenwedstrijd tegen FC Utrecht en ging er stiekem al vanuit dat er iets speelde. Schaars is een gast waarvan je meteen al weet dat er een prima trainer in schuilt. Mooi om hem bij PSV te zien.
 
20 augustus om 13:37
Die ruildeal tussen United en Arsenal voor Sanchez en Mkhitaryan is de enige deal die ik heb gezien waarin beide partijen er slechter vanaf kwamen.
 
20 augustus om 13:35
Zo, ik schrok me even een hoedje zeg. Dacht dat ie terug zou komen als speler, mijn hemel. Als trainer voor de jeugd natuurlijk prima aanwinst. Denk ook wel dat er in Schaars een trainer schuilt. Leuk dat PSV hem deze kans geeft.
 
20 augustus om 13:25
In noodsituaties leer je je beste vrienden kennen. De beste vriend van Manchester United is Inter.

Eerst een godsvermogen uitgeven om Manu van Lukaku te verlossen en nu gaan ze ook nog de schade herstellen die United opliep door Sanchez op zijn retour even de bestbetaalde PL-speler te maken. Samen zijn ze ook de slechtst geleide topclubs van Europa. Partners in crime.
 
20 augustus om 13:13
Als je het over een getalenteerde kopkrachtige spits hebt, dan moet je Dost juist wel halen Berthold. Je spreekt jezelf een beetje tegen hier.
 
20 augustus om 13:10
Goed van Neres, nee. Goed van Ajax, ja! Al's Ajax zich niet plaatst vanavond is de Samba er wel vanaf voor de rest van het seizoen...
 
20 augustus om 13:08
“Hij moet worden bediend in het strafschopgebied, daarbuiten heb je hem niet nodig.”

Doe je dit goed, heb je garantie op 20-25 goals per seizoen. Vind hem vergelijkbaar met Haller, alleen is die natuurlijk jonger en technisch wat sterker.
 
20 augustus om 13:06
Laatste seizoen voor Neres bij Ajax denk ik en ook Onana, Veltman, Tagliafico, Vd.Beek, Ziyech en Huntelaar zullen nog maximaal 1 seizoen voor Ajax spelen denk ik. Ik hoop dat Ajax volgend jaar weer meer nieuwe jeugdtalenten laat doorstromen. Want er komen echt een paar geweldige (top)talenten aan met Kotarski, Timber, Salah, Gravenbergh (buitencategorie toptalent), Taylor (fenomenale speler), Llansana (type Xabi Alonso), Unuvar (type Nouri), Mendez (type Eriksen), Lassina Traore, Brobbey.
 
20 augustus om 13:02
En einde van het seizoen heeft deze man er weer 25 inliggen.😉
 
20 augustus om 12:41
Pff hier word ik zo verdrietig van.. Denk dat als je t zelf niet hebt meegemaakt t lastig voor te stellen is hoe het voelt om op die manier benaderd te worden. Dat idee van Maguire vind ik best goed klinken; identificeren als je een account aanmaakt. Persoonlijk snap ik alle bijnamen online (ook hier) niet zo. Neem verantwoordelijkheid voor wat je zegt. & iedereen maakt fouten, maar dit zijn echt niet alleen maar eenmalige uitspattingen van onnadenkende pubers. Ik wacht nog steeds op het eerste team die van t veld stappen zodra één teamgenoot zegt zegt dat er één racistisch ding naar m geroepen is. Dat is zero tolerance voor mij. Maar goed, ik sla totaal geen acht op de financiële belangen. & als er iets duidelijk is in deze wereld; geld gaat boven ethiek..
 
20 augustus om 12:40
Vind het toch altijd een aparte voetballer. Kan onwijs pieken/belangrijk zijn in belangrijke wedstrijden zoals in de Champions league en PSV thuis vorige jaar. Maar kan vaak toch niet Ten Hag overtuigen om zo 10 wedstrijden achter elkaar in de basis te staan. Kan wel erg genieten van hem met zijn hakjes en acties. Al vind ik wel dat hij soms daarin doorslaat en vaker zakelijker moet zijn voorin. Al zit het misschien ook wel gewoon opgesloten in zijn spel zoals dat bij Ziyech is bij zijn afstandschoten. Ben al met al wel blij dat hij er nog minimaal 1 jaar bij blijft. Het zal volgend jaar dan misschien wel een leegloop worden, al werd dat voor dit jaar ook gedacht en dat viel toch reuze mee.
 
20 augustus om 12:38
Ik zou met Dest, Veltman, Blind, Fico achterin spelen, middenveld Martinez, Donny en Marin, voorin duidelijk Neres, Tadic, en Ziyech.

Met deze opstelling kunnen ze het iedereen moeilijk maken en is mijninziens de beste balans aanwezig.

Alvarez weet ik nog niet ik heb nog niet genoeg kunnen zien om te zeggen dat hij basis moet staan.

Ik vind Dest veruit de beste op rechts en Blind is veel beter op CV, op het middenveld wordt hij te vaak overlopen, Martinez is veel sneller en heeft ook gewoon een goede passing.

We gaan het zien.
 
20 augustus om 12:38
Heerlijke speler voor Ajax. Ik heb geen idee waar zijn plafond ligt maar ik hou wel van die samba mannetjes. Ik hoop trouwens dat zijn maatje Danilo ook een keer met hem mag spelen maar dat zal wel lastig worden
 
20 augustus om 12:37
Idd walgelijk helemaal mee eens! Waar ik het echter niet mee eens ben is een identificatieplicht voor sociale media platforms. Ondanks dit soort ongewenste randverschijnselen ben ik groot voorstander van een bepaalde mate van vrijheid op het internet, en het liefst zelfs in het dagelijks leven. Al is daar al niet heel veel van over.
 
20 augustus om 12:34
Een onderbelicht faset van spelen voor United is de stad Manchester. Sommige zuid Europese en zuid Amerikaanse spelers vinden het gewoonweg een saaie grauwe stad. En het weer gaat hem ook niet worden. Verblind door de rijke geschiedenis en het geld dat zo'n club als Manchester heeft + de Engelse competitie laat men zich verleiden om te komen. Eenmaal daar valt het alles bij elkaar erg tegen .De familie is ook niet gelukkig en blij met Manchester. Gevolg bis dat men weg wil. Top spelers willen niet meer naar United komen. Slecht voetbal,een verouderd stadion een vreselijke stad in te wonen,slecht weer.
 
20 augustus om 12:26
Er is een agenda tegen Pogba. Er wordt niets gezegd over Lingard die geen 10goals per seizoen kan maken. Rashford die goede en slechte wedstrijden afwisselt zoals gisteren. Alsook andere Engelse spelers. Iedereen mist een penalty en die van Pogba was gewoon goed gepakt door een keeper die eigenlijk wel reputatie heeft om penalties te pakken.
 
20 augustus om 12:26
Tuurlijk joh. Pogb was teveel bezig met een transfer, pakte penalty van een collega af etc. Altijd is hij de boosdoener. Ook Pogba kan een keer een penalty nemen. Man United en de Engelse media mogen dankbaar zijn dar hij daar speelt. Want zon speler hoort eigenlijk gewoon thuis bij een Juve of Real. En geen subtopclub die niet meedoet om de prijzen.
 
20 augustus om 12:16
Slechtste aankoop ooit. Echt kapitaal vernietiging. Ook slecht van de technische staf. Je ziet toch als iemand er klaar voor is of niet. Gewoon weer veels te vroeg gebracht. Zonde zonde
 
20 augustus om 12:16
Gestegen met 43% zegt mij niet zoveel in de huidige maatschapij. Als je ziet dat het steeds populairder wordt om de racismekaart te rekken, hoeft een stijging van 43% niet te betekenen dat het ook daadwerkelijk meer voorkomt. Het kan zeker dat het meer voorkomt, maar het hoeft ook weer niet. Ben blij dat ik ver weg blijf van de (gangbare) sociale media. Als ik van mensen hoor wat er allemaal voorbij komt en hoeveel last zij er wel niet van hebben, snap ik echt niet dat mensen er nog op zitten. Ik zou er al lang klaar mee zijn. Het echte leven is toch ook veel leuker?
 
20 augustus om 12:15
Ik vind dit schandalig en eigenlijk ook een prima idee om elke gebruiker op social media te verifiëren op indentiteit. Iedereen heeft recht op zijn of haar mening, je moet zelfs sporters kunnen bekritiseren, maar kom dan wel met enig fundament dat gericht is op de sportieve prestaties. Zodra het persoonlijke beledigen worden, zoals in dit geval met een racistisch karakter, worden er grenzen overschreden en moeten zulke personen ook hierop kunnen worden aangesproken en bestraft.
 
20 augustus om 12:12
Keer op keer dat racistische geleuter van de internethelden op sociale media is toch te triest voor woorden.. Misschien is het inderdaad een idee om een identiteitscheck te doen, zodat je echte straffen uit kunt delen. Zodra een donkere speler iets verkeerds doet of een club zo’n regenboogvlaggetje als profielfoto doet dan komen de neanderthalers weer uit de grotjes te voorschijn.. Het is te triest voor woorden en heel erg vermoeiend.
 
20 augustus om 12:11
Ik keur elke vorm van rasicme ten strengste af!! Maar wat is Pogba toch gewoon een clown 1ste klas... man man man. Die gozer doet alles goed om negatief in het nieuws te komen.. elke keer maar weer! Van ze domme dansjes tot zijn merkwaardige aanloopje tot ze stomme kapsels..
 
20 augustus om 12:00
Waarschijnlijk een combinatie van heimwee naar Frankrijk en een stabielere club wat hem aantrekt.
Hopelijk gaat hij het goed doen, he has nothing Toulouse.
Anders nog altijd welkom bij PSV als voorzitter van de supportersvereniging ;-).
 
20 augustus om 11:56
Man United is een mooi voorbeeld van een club die niks aan zijn vele centjes heeft door wanbeleid. Echt 0,0 visie zit er in die club. Zolang ze Ed Woodward de spelers laten halen gaat het echt helemaal niks worden. Zoveel geld uitgegeven en het lijkt helemaal nergens naar.
 
20 augustus om 11:55
United gaat idd door een gefaseerde transitie. top 4 zou dan ook geweldig zijn, maar dit soort dingen kosten tijd en geld. Ik vind dat Ole en zijn team veel gezeik over zich heen krijgen maar het voetbal plan van gisteren was gewoon goed. De vraag is alleen hoe lang kan dit jonge team dat opbrengen mbt fitheid. Verder vind ik het beleid van Ole erg goed.

Wil je niet voor het 'grote' united spelen rot dan maar op. United gaat weer terug naar de Ferguson roots. Jonge 'potentiele' talenten kopen en ontwikkelen aangevuld met paar topspelers als leiders. Lukaku en Sanchez lozen was een geode eerste stap. Zou verder ook rojo, pogba verkopen en Neves Sancho halen in de winter. Dan as zomer nog een nummer 10 en je kan weer meedoen.

 
20 augustus om 11:55
Vind het persoonlijk toch een beetje sneu hoe de beeldvorming omtrent Alexis Sanchez is gegaan. Natuurlijk heeft hij hier zelf grotendeels debet aan door middel van zijn slechte spel. Maar de hele situatie waar Man Utd zich in bevond sinds de komst van Alexis liet ook weinig positieve beeldvorming toe.

Denk voor beide partijen beter dat hij vertrekt, en hopelijk kan hij in de bij hem bekende Serie A weer zijn oude niveau halen. Bepaalde kwaliteiten verleer je niet van de een op de andere dag, en dat hij over dit soort kwaliteiten beschikt staat buiten kijf!
 
20 augustus om 11:52
Genoeg spelers die niet konden renderen bij United. Di maria, sanchez,lukaku,schweinsteiger etc. Neville kan het.inderdaad aangeven. Maar dit is wel het beleid van united. Ze hebben teveel spelers ingekocht die niet konden functioneren in het Systeem
 
20 augustus om 11:33
Huntelaar, 36 en wil als pinchitter nog wat caps bij Oranje halen. Bas Dost met nog jaren voor de boeg, bedankt voor de eer. The Hunter is en blijft een klasbak!
 
20 augustus om 11:29
Lekker gemakkelijk over Narsingh. Ik weet nog dat hij in de jeugd van Heerenveen speelde. Die jongen was zo vlug en een genot om naar te kijken, dat er een vaste kern 'voetbal pakes' op zaterdag aan de lijn stond. Iedereen kon toen zien dat hij "een hele grote" zou worden. In het 1e een top vleugel met zeer veel assists. En toen kwam zijn knie blessure, nooit meer zijn top gehaald; dat is er aan de hand.
 
20 augustus om 11:26
Bankzitter Lozano heeft ook maar 1 leuk half jaar gehad en die word verkocht voor 35-40 mil. Dat is toch veel te veel geld? Ik snap PSV niet hoor. Ze zeuren altijd samen met de andere ' top clubs' dat het niveau in Nederland niet zo hoog is.. nee ha ha logisch! Als je de beste spelers voor een koek en een ei wilt weghalen van de clubs worden ze nooit sterker en dus de competitie ook niet!