7
McMulenga
14 augustus 2019 om 13:19
Veltman goed?! Ik vond hem juist een van de slechtste. Hij greep een paar keer op het laatste moment in maar had het totaal niet onder controle.

Reacties

 
1
passionforpink
14 augustus 2019 om 13:39
Niemand achterin had het echt onder controle omdat automatismen ontbraken, de linies te ver van elkaar stonden en de restverdediging niet in orde was. Veltman is kwetsbaar in de lucht, maar dat was gisteren nooit een serieus probleem. Individueel speelde hij een prima wedstrijd. Net als Martinez. Dat het verdedigend piepte en kraakte lag dus meer aan de rest van het elftal. Hoe kun je als je 1-1 staat en bij die stand door gaat het meermaals laten gebeuren dat de tegenstander in overtal kan counteren? Dan ben ik maar blij dat oa Veltman regelmatig op het laatste moment ertussen zat, want het middenveld had bijna deze wedstrijd verloren voor Ajax...
Pantelic16
14 augustus 2019 om 14:32
Vind dat we die controle achterin niet hadden ook volkomen logisch als je kijkt naar de opstelling van gisteren. Enkel alleen maar kleine spelers achterin, wanneer je daar op zijn minst één speler met lengte had neergezet had je al veel meer afvallende en lange ballen gewonnen. Daarom hoop ik ook dat Alvarez en of Schuurs snel een basisplaats gaan krijgen, dan heb je een stuk meer rust achterin.
Meer discussies op dit nieuws
Middenveld was echt dramatisch inderdaad. Ik pleit al een tijd voor Propper als nieuwe con..
28
Blind speelt dramatisch als middenvelder. Die denkt ineens niet meer te hoeven verdedigen ..
4
Diego is wel oprecht een vent geworden in de afgelopen jaren. Dat grillige is er wel uit b..
5
Spaan slaat de spijker op z'n kop. Ajax moet iemand hebben die balvast en rustig is. I..
2
Spaan verkoopt voornamelijk onzin, maar hier heeft hij wel grotendeels gelijk, behalve ove..
2
Donny van de Beek was goed? Die was buiten een panna, gemiste kans en cross pass op Ziyech..
6
Laatste discussies