46
Veroordeeld
14 augustus 2019 om 13:34
Welke karma precies? Mourinho heeft er nog een prijs of 3 aan overgehouden en heeft United een Europese beker geschonken. Hun eerste in 11 jaar tijd.

De boer is, vergeleken met Mourinho, een waardeloze trainer en z`n reeks bij Crystal Palace was inderdaad het slechtste ooit in Engeland, denk zelfs in de gehele voetbalgeschiedenis.

Houd je bek maar de Boer. Wat Mourinho heeft gepresteerd, afgezien van z`n lelijk voetbal volgens velen, kan bijna geen enkele trainer voorleggen. En dit zeg ik als FC Barcelona supporter.

Reacties

 
36
Ijsmuts
14 augustus 2019 om 13:40
'houd je bek maar'... zo praat je toch niet over je voormalig aanvoerder?
 
12
Veroordeeld
14 augustus 2019 om 13:44
Ijsmuts

De Boer is inderdaad onze voormalig aanvoerder en dat waren er velen. Maar ik begin stilletjes aan een degou te krijgen aan de hetze die ontstaat tegen Mourinho, iets waar hij trouwens grotendeels zelf voor verantwoordelijk is geweest. De Boer hoort beter te doen dan dit en gewoon niet op in te gaan tegen het karikatuur van een Mourinho. Laat hij zich focussen op z`n recente prima resultaten en z`n trainersvak. Guardiola deed dat ook destijds, negeerde Mourinho gewoon en liet het spreken over wanneer ze op het veld kwamen.
 
2
FcExclusief
14 augustus 2019 om 13:48
`barcelona supporter` bedoeld ie denk ik

Beetje kritisch lopen doen tegen voormalige helden en sfeerverpesters als Mourinho ophemelen. Dan ben van 't padje
 
1
Ijsmuts
14 augustus 2019 om 13:57
@veroordeeld: zoveel zegt de Boer toch niet?
als de Boer nou had gezegd: "mourinho moet lekker z'n bek houden!" dat had pas getuigt van weinig klasse. Nu zegt hij eigenlijk niets negatiefs over Mourinho.
 
3
Migi
14 augustus 2019 om 15:33
De hetze tegen Mourinho? Die man istoch allang niet meer relevant. Werkt ie niet ergens bij een TV zender in het midden-oosten?
 
3
Veroordeeld
14 augustus 2019 om 15:37
Ja Migi daar werkt ie inderdaad. Want Mourinho zou natuurlijk geen baan krijgen bij Arsenal, Inter, PSG, Bayern,...

Populistische chauvinisme wederom en de haat jegens Mourinho ziet tenenkrommend diep.

Het is niet José die moet zoeken naar een baan maar het zijn de clubs die moeten smeken bij José. Ken je feiten gozer, dit is geen de Boer waarover we het hebben maar één van de meest succesvolle trainers aller tijden en dat in een record tijd.

 
3
Kyle66
14 augustus 2019 om 16:28
Je hebt groot gelijk. De clubs liggen op hun knieën te smeken en te bidden of de grote Mourinho alsjeblieft bij ze wil komen werken... Nu we het daarover hebben: hoe bevalt het leven met Peter Pan en Tinkerbel?
 
2
Spuit 11
14 augustus 2019 om 16:29
Gelukkig heeft hij de clubs voor het uitkiezen, dan zal hij gelukkig nooit aan de slag gaan bij mijn Ajax.

Verschrikkelijke trainer.
 
18
tubes
14 augustus 2019 om 13:42
De Boer heeft zelf geen invulling gegeven aan wat karma inhoudt. De schrijver van het verhaal vult het zelf in. Verder zegt De Boer geen gekke dingen of iets heel vervelends of Mourinho. Andersom heeft die hoffelijkheid niet plaatsgevonden.
 
1
Veroordeeld
14 augustus 2019 om 13:45
Tubes

Ik heb het interview niet bekeken en moest dit zo zijn dan bied ik m`n excuses alvast aan. Top journalisme van voetbalzone dan zoals altijd!
Berserko
14 augustus 2019 om 16:53
Precies, hij zei niks raars. Wat ik trouwens ook mooi vond is dat hij desgevraagd tegen de politiek correcte stroom in aangeeft dat hij het onzin vindt dat de dames net zo veel als de heren betaald willen krijgen, terwijl er veel minder commerciele interesse voor damesvoetbal is. Dat hoort de Guardian niet graag haha.
 
4
Lacazette
14 augustus 2019 om 14:21
Nou wat een prestatie zeg, de EL winnen. Het staat leuk op je CV, maar heb je gezien teven wie ze moesten? Saint ettiene, Anderlecht, fk rostov, celta de vigo en ajax, het zou juist een schande zijn als ze niet hadden gewonnen met deze loting. Ze werden nog 2e ook in een groep met fenerbache, feyenoord en zorya wat vrij matig is. Ik vind dat je wel iets respectvoller mag zijn tegen de boer, met je houd je bek. 'Lelijk voetbal volgens velen'? Het deed bij vlagen gewoon pijn aan je ogen.
Migi
14 augustus 2019 om 15:33
Niet alleen de CL hoor. Vergeet de community shield niet.
Schop1989
14 augustus 2019 om 14:26
Jij snapt er ook weinig van, De Boer heeft het bij het rechte eind. Iedereen die genoeg kijkt weet dat Crystal Palace met Parish domme beslissingen heeft gemaakt door halve bak een idee te gaan verwezenlijke en niet door durft te zetten. Parish was to blame, niet De Boer.
Yelle
14 augustus 2019 om 16:28
Heb je het artikel ook gelezen of alleen op de titel gereageerd? Die titel is namelijk nogal stemmingmakerij, de Boer slaat helemaal niet terug en de zogenaamde quote is klopt niet volledig en is uit de context gerukt. Dus of je alsjeblieft gewoon wil lezen ipv giftig beginnen te typen en onterecht de boer te veroordelen.
Meer discussies op dit nieuws
Vooral in Engeland is het een heksenketel. met de vele tabloids en de ongeduldige voorzitt..
31
Beide ploegen zijn inmiddels ook niks opgeschoten. Ik durf te beweren als De Boer daar nog..
21
Totaal of topic: maat wat Frank de boer heeft gedaan voor Ajax was niet normaal 4 champion..
4
Deze titel weer... hij slaat helemaal niet terug en de quote is hardhandig uit z'n ver..
2
Laatste discussies