7
FcExclusief
14 augustus 2019 om 13:42
Leuk, die optie tot koop, maar ik vraag mij wel af waar Galatasaray dat van gaat betalen. Met deze selectie wordt het toch lastig om de volgende ronde in de CL te halen en die hebben ze juist wel hard nodig om financieel het hoofd boven water te houden. Seri verkopen?

Reacties

 
6
Sikerink
14 augustus 2019 om 13:46
Seri is dit jaar gehuurd, hoe kom je bij verkopen? We hebben een hele ervaren selectie opgebouwd zo, met Falcao als leider waarschijnlijk.
 
18
FcExclusief
14 augustus 2019 om 13:58
Ah, ik dacht dat ie gekocht was. Ik ken het wel hoor, die eeuwige Turkse drang naar ervaren krachten, torenhoge salarissen, voormalige vedettes en het bijbehorende financiele wanbeleid. Vorig jaar hadden ze de kans om verder te komen, vooral vanwege de zeer zwakke poule, maar het was een complete aanfluiting.
 
13
Stagiaire
14 augustus 2019 om 13:58
Falcao heeft al jarenlang niks laten zien en dan wilt Gala hem bombarderen als leider. Die gozer is al 33 en wordt alleen maar minder en minder. (In hoeverre dat nog kan)
 
58
CSRoma
14 augustus 2019 om 14:16
70 doelpunten in de laatste 3 jaar maar hij heeft jarenlang niks laten zien... ??
 
5
TheGreatest10
14 augustus 2019 om 14:43
Als Gala dit jaar geen kampioen wordt, Diagne niet verkoopt en geen succesvolle Cl-campagne meemaakt zie ik het idd ook erg somber de komende jaren.
 
15
TheMagician
14 augustus 2019 om 14:52
Als, als, als. Als mijn tante een snor had, was hij mijn onkel.

Nzonzi wordt gewoon gehuurd, in geen honderd jaar dat Galatasaray de optie van 15 miljoen euro zal lichten om Nzonzi definitief aan te trekken. Galatasaray is echt niet van plan om hem uiteindelijk definitief binnen te halen.

Echt veel zal deze transfer dus toch niet kosten? Snap de negativiteit omtrent deze transfer dus echt niet.
 
8
TheGreatest10
14 augustus 2019 om 16:00
Ik spreek enkel feiten. Gala heeft een gigantische miskoop in huis gehaald. Een speler met een enorme salarispost en en voor turkse begrippen een abnormaal hoge transfersom. Nu willen ze die man lozen maar gaat dat niet zo snel, zelfs die arabieren hoeven hem niet. Nu heb je een elftal vol 30+ers die een mega salaris hebben en geweldige lange contracten. Wil het een mislukte seizoen worden gaan ze vele met zo een contract willen lozen, wat niet zo 1’2’3 is gedaan, want vindt maar een club die hetzelfde wilt betalen en een stad dat mooier is dan Istanbul.
 
7
TheMagician
14 augustus 2019 om 18:16
Diagne is inderdaad een miskoop. Maar de transferperiode is nog meer dan 2 weken open. Er is nog genoeg tijd om hem te verkopen. Als we hem niet kwijt geraken, slik ik mijn woorden in. Maar jullie doen alsof de transferperiode al ten einde is.

Je hebt het over `geweldig lange contracten`? Wat? Bijna al onze dertigplussers hebben maar een jaar contract over: Donk, Inan, Mariano, Nagatomo, Mitroglu. Adem Buyuk en Muslera maar twee jaar. Je zegt feiten te benoemen, maar het is eerder het omgekeerde. Indien we een `mislukt` seizoen hebben, hoeven we ze zelf niet eens te `lozen`. Ze hebben niets anders te kiezen.

Ik heb geen probleem met spelers zoals Nzonzi (huurling) en Falcao omdat ze beide van pure klasse zijn (turkse normen). Spelers als Nagatomo, Mariano en Babel zie ik daarentegen liever niet meer bij de club. Team is inderdaad te oud, heb dat op geen enkel moment ontkend. We hebben wel breedte in de selectie, dus voor volgend jaar zie ik geen grote problemen. Maar we moeten inderdaad zo snel mogelijk verjongen. Echter zoals ik net al zei: voor Falcao zou ik nog een uitzondering maken en als je een spelers huurt, maak de leeftijd niet echt uit vind ik. Als hij er maar onmiddellijk staat.

Maar voor 20/21, dan kunnen er wel problemen vormen. Heel veel voetballers` contracten verlopen, anderen worden weer een jaartje ouder. We kunnen veel doen met een speler of drie tussen de 20-25 jaar.
nurisahin18
14 augustus 2019 om 18:40
Je moet niet vergeten dat we ondanks dat het een miskoop is dankzij Diagne wel kampioen zijn geworden, inkomsten daarvan zijn veel hoger dan wat hij heeft gekost. Hij is inderdaad niet van het niveau waar Galatasaray naar zou moeten streven maar het was een noodoplossing die deels goed heeft uitgepakt. Je gaat me namelijk niet vertelen dat we met Derdiyok, Mugdat en Mitroglu kampioen zouden worden.
Meer discussies op dit nieuws
Zou in prima transfer zijn voor Galatasaray, zoeken al een tijdje naar een nummer 6. Allee..
2
Monchi heeft Roma kapot gemaakt - nu gaat hij Sevilla slopen . OSM in real life ..
3
15 miljoen voor een speler 30, ligt het aan mij of is dat niet heel verstandig ? ..
3
Dit is een hele goeie #6 die ze broodnodig kunnen gebruiken. Meesten zeiden dat Seri daar ..
6
Falcao erbij en je hebt de breedste en sterkste selectie van Turkije, al blijkt na de (oef..
7
Meestal geen fan van Galatasaray`s transferbeleid maar dit is toch wel heerlijk. N`..
5
Laatste discussies